Ontdek de nieuwe fitness trend Kickboks Bootcamp

Heb jij al eens een keer meegedaan met de Kickbox Bootcamp Trainingen van Bodyweight Workout? Nee.. dan is dit zeker een aanrader wanneer jij eens lekker op een leuke en vooral niet agressieve manier een heerlijke workout wilt gaan volgen. Kickbox Bootcamp trainingen zijn niet alléén erg leuk, maar stimuleren ook nog de vetverbranding. Dus wanneer je wat strakker in vel wilt komen te zitten. Dan zijn dit soort workouts zeker goed voor jouw om te doen!
 

Zijn deze trainingen dan nieuw?

Je kunt wel zeggen dat Kickbox Bootcamp Trainingen vrij nieuw zijn. Natuurlijk zijn er al mogelijk meerdere aanbieders die dit soort trainingen elders ook aanbieden. Maar Kickbox Bootcamp moet juist NIET een agressieve les zijn, waar je super gericht leert kickboksen. Zodat je één of andere vechtmachine gaat worden, om dit later in de ring te kunnen toepassen. Om vervolgens iedereen te gaan vermorzelen die op je pad komt. Of dat je stoten zult gaan ontvangen op het hoofd. Of trappen op verschillende lichaamsdelen, zodat je een week niet meer kunt lopen.
 
NEE stop..... in een goede Kickbox Bootcamp les, worden er natuurlijk alle stoten en trappen uit het kickboksen en alle bodyweight oefeningen uit de reguliere Bootcamp lessen gebruikt. Dit om een goede cardiovasculaire trainingen te kunnen gaan ontwikkelen. Om zo nog beter de vetverbranding op gang te kunnen helpen. Dus nee je word geen vechtmachine!
 

Wat zijn dan de voordelen van dit soort Trainingen!

Je zult begrijpen dat je tijdens een reguliere Bootcamp les, jij al veel calorieën zult gaan verbranden. Je zal dan ook gelijk merken wanneer je met een Kickbox Bootcamp les mee gaat doen. Je nog meer en nog sneller calorieën zult gaan verbranden. Dit komt omdat de snelle bewegingen van de stoten en trappen gecombineerd met kracht en snelheid. Je uithoudingsvermogen doen laten toenemen. Tijdens de korte maar heerlijk explosieve sets, zal je lichaam zich continue moeten gaan aanpassen. Waardoor je metabolisme zal gaan toenemen. En zo jouw lichaam er op langer termijn, er slanker en strakker uit zal gaan zien.
 

Een geweldige core workout!

Kickbox Bootcamp is ook een geweldige core workout! Dit komt mede doordat je tijdens de rotaties tussen bijvoorbeeld de hoek stoten of upper cuts en high knees ervoor zorgt, dat je je gehele core moet gaan aanspannen. Waardoor je de buikspieren op een leuke en effectieve manier zult gaan blijven ontwikkelen.
 
Wanneer je kruislings de oefeningen gaat uitvoeren, zal je juist meer de schuine buikspieren gaan aanspreken. Waardoor je met dit soort oefeningen dus je gehele core sterker zult gaan maken.
 

Conclusie!

Kickboxs Bootcamp is niet alléén leuk maar ook super effectief wanneer je wat strakker in je vel wilt komen te zitten. Of wanneer je wat meer conditioneel aan de slag wilt gaan. En natuurlijk gecombineerd met de bodyweight oefeningen. Is Kickbox Bootcamp een onderdeel geworden in het les aanbod van Bodyweight Workout.nl
 
 
Waar en wanneer zijn er Kickboks Bootcamp Trainingen!
 
  • Maandagavond
  • Waar: Gemeentehuis Goudestein
  • Tijd: 20:40 verzamelen. Start om 20:45 – 21:45 (mannen)
  • Adres: Diependaalsedijk 19

 

  • Woensdagavond
  • Waar: Gemeentehuis Goudestein
  • Tijd: 18:55 verzamelen. start om 19:00 – 20:00 (vrouwen)
  • Let op: meld je eerst even aan voor deze les!
  • Adres: Diependaalsedijk 19


Interesse gekregen om samen met ons te komen trainen!

Helemaal super dat jij interesse hebt om samen met ons lekker in de buitenlucht te komen trainen. Neem eerst even contact met ons op via het contact formulier voor een GRATIS proefles. Of bel even naar onze instructeur op het nummer 06-51155921 voor meer informatie!

Gratis Nieuwsbrief

Best Bekeken Artikelen