Ben jij al summer Proof? Blaze Lifestyle helpt jouw op weg!

Voor je het weet is het alweer zomer! In de zomer staan natuurlijk de heerlijke strandwandelingen, prachtige zonsondergangen en gezellige terrasjes weer op het programma. Of misschien ga je wel lekker op vakantie naar het buitenland of blijf je gewoon heerlijk in Nederland. Allemaal prachtige dagen om nu al naar uit te kunnen kijken.
 

Maar ben jij dan ook echt al Summerproof?

In de zomer willen we als vrouw, natuurlijk weer onze bikini aan kunnen. Om zo lekker te kunnen gaan zwemmen op het strand of heerlijke te zonnen bij een prachtig zwembad. En oeps.... je bedenkt je nu ineens dat je weer even snel een paar kilo's kwijt moet raken. Dit om jezelf weer in die prachtige zomer outfit te kunnen gaan hijsen.
 
Gelukkig ben jij nu dit artikel aan het lezen. Want in samenwerking met Blaze Lifestyle Health Cafe! Ga ik vanaf 8 maart 4 weken lang als voedingscoach aan de slag om ook jou te adviseren qua voeding en diëtiek. Zodat jij op tijd summerproof bent. En heerlijk voorbereid kunt gaan genieten van de zomer.
 
Vanaf woensdag 22 maart 2017 gaan we vanaf 10:00 – 11:00 van start met maximaal 14 enthousiastelingen. Om onszelf zo goed mogelijk voor te bereiden op de zomer. En misschien zelfs wel een paar kilo aan gewicht te kunnen gaan kwijt raken.
 
Misschien denk je nu wel, ik heb alle diëten en voedingsadviezen al eens geprobeerd. Waarom zou dit dan voor mij nu wel gaan werken? Goede vraag! Ik als voedingsdeskundige leer jou in 4 weken stap voor stap, jezelf voor te bereiden naar een gezondere lifestyle. En zullen we in deze 4 weken, elke week een groepsmeeting gaan organiseren. Waarin jij al je mogelijke vragen aan mij als voedingscoach kunt gaan stellen. En leer je vooral ook van de valkuilen en positieve tips van je medecursisten. En kunnen we indien nodig met zijn allen elke week kleine doelen gaan vormen. Om met elkaar gemotiveerd te blijven. Op weg naar een strakker en of gezonder lichaam!
 

Oké klinkt goed wat kost het?

Per groepsmeeting hanteren wij slechts € 7,50. Dit is inclusief een heerlijke kopje koffie en een verantwoorde snack bij de beste espresso bar in Maarssen Blaze Lifestyle. We gaan zelfs in deze 4 weken, meerdere keren live heerlijke verantwoorde snack recepten maken. Zodat jij deze later eventueel thuis zelf ook kunt gaan bereiden.
 
Kortom schrijf je nu in via de website van Blaze Lifestyle. Want we kunnen maximaal 14 cursisten per groepsmeeting kwijt. Vol = Vol en let op, er zijn momenteel al 4 plaatsen geboekt.
 
In het kort nog even wat we gaan doen in deze 4 weken!
 
  • Je krijgt elke week een heerlijk kopje koffie met een verantwoorde snack!
  • Je krijgt elke week nieuwe Tips over gewichtscontrole en/of Gewichtsverlies!
  • Je krijgt elke week advies hoe we met kleine veranderingen al kunnen gaan afslanken!
  • Je krijgt elke week een mogelijkheid om al jouw mogelijke vragen te stellen over afslanken!
  • Je krijgt de mogelijkheid om live te zien, hoe jij de lekkerste verantwoorde snack recepten bereid.
  • Je krijgt elke week de mogelijkheid om ook van je medecursisten te leren waar zij bijv. tegen aan lopen.
 
Natuurlijk is de kracht van deze meetings. Dat je met meerdere gelijkgestemden bent. En dat er een voedingscoach voor jou klaar staat. Iedereen heeft één doel voor ogen. En dat is summerproof worden. Het voordeel is dat je op deze manier dan elke week simpele handvatten toegereikt krijgt om richting de zomer wat af te kunnen slanken. Heb je dus alle diëten al eens uitgeprobeerd, of heb je moeite om jezelf te kunnen motiveren. Dan zijn deze 4 weken ideaal voor jou!

Meld je nu aan via de website Blaze Lifestyle. Of bel even met onderstaand telefoonnummer. En claim snel jouw plek!
 

Adres gegevens Blaze Lifestyle

Pieter de Hooghstraat 6a
3601 EJ Maarssen
Tel: 0346 822 887

Gratis Nieuwsbrief

Best Bekeken Artikelen