Buiten Trainen met Bootcamp

BEN JIJ KLAAR OM ELKE VEZEL IN JOUW LICHAAM TE TRAINEN?

Bootcamp Vleuten de Meern

  • 19:15 PM - 20:15 PM
  • Elke Maandagavond
  • Instructrice: Judith van Nimwegen


Wil jij op een leuke en sportieve manier worden uitgedaagd om al jouw mogelijke fysieke en mentale doelstellingen te gaan bereiken? Of ben jij gewoon niet die sportschool type dat meerdere malen per week naar de sportschool gaat. Maar ben jij juist het type persoon dat lekker buiten wilt gaan trainen met andere enthousiastelingen?

Meld je dan vandaag nog aan voor een GRATIS Proefles!


OKE TOF, MAAR WAT IS DAN BOOTCAMP?

Natuurlijk heb je vast wel eens gehoord dat er mensen lekker in de buitenlucht actief aan het sporten zijn. En geloof mij, dit zijn er veel meer dan jij zult denken. In heel Nederland is dit een heuze Fitness Sensatie. En dit is zeker niet voor niets!

Wanneer je nog nooit gehoord hebt over dit soort (buiten) trainingen. Dan kan ik je vertellen, dat dit soort trainingen uitgevoerd worden in groepsverband. En dit alles met het eigen lichaamsgewicht. En jazeker, deze trainingen zijn vooral ook super effectief voor het lichaam. Dit komt met name omdat je in één training, het gehele lichaam van boven naar onder traint. En dit zonder dure apparaten zoals dit bijvoorbeeld in de sportschool!

Vaak worden er in de trainingen, bankjes, stoepranden, trappen en andere alledaagse attributen gebruikt om ons lichaam optimaal te kunnen trainen. Maar afhankelijk van leraar zal je ook te maken krijgen met battle rope's, kettlebells en andere toffe kleine fitness attributen. Kortom een veelzijdige training waar geen week hetzelfde is.


WAT ZIJN DAN DE VOORDELEN VAN DEZE TRAININGEN?

Iin het kort komt het erop neer dat je tijdens de trainingen, traint op basis van je eigen lichaamsgewicht. Ook wel bodyweight trainingen genoemd.

Vandaar onze bedrijfsnaam Bodyweight Workout.nl. Trainingen op basis van je eigen lichaamsgewicht zijn vaak net even anders dan in de sportschool, waar je met juist met verschillende apparaten werkt. Waardoor je vaak alléén een (hoofd) spiergroep aan het trainen bent. En dus minder de ook zo belangrijke kleinere omliggende spieren.

Je kunt dus wel zeggen dat de deze trainingen een methode kan zijn, om jouw lichaam op een snelle en efficiënte manier sterker te krijgen. Je zult ervaren, dat je juist minder snel last zult gaan krijgen van bijvoorbeeld onderrug klachten of pijn in de schenen bij het hardlopen. Of wanneer je deze klachten al ervaart, je op langer termijn er juist geen last meer van zult gaan krijgen.

Ook helpen dan onze trainingen dan ook aan een betere vetverbranding?. Jazeker, dit komt omdat je meerdere spiergroepen in één les zult gaan trainen. Zoals al eerder aangegeven. En zal je dus in de meeste lessen oefeningen gaan uit voeren op basis van jouw eigen lichaamsgewicht. Dus oefeningen waarbij jouw lichaam bepaalt hoe lang en goed jij dit kunt gaan uitvoeren.

Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan squats, push ups, sprinten, buikspieroefeningen enz. enz. En geloof mij er zijn eindeloos variaties om jouw lichaam continue te prikkelen/stimuleren. En je zal zo dus nooit verveeld raken in onze lessen.


WIE ZIJN WIJ, EN WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU GAAN BETEKENEN?

Hallo mijn naam is Judith van Nimwegen. En ik geef meerdere avonden en ochtenden per week, Bootcamp en Personal Training aan Huis voor Bodyweight Workout. Je kunt dan ook wel zeggen dat ik dagelijks veel met sport en voeding als personal trainer/diëtist bezig ben. En dat ik mijn vak (gelukkig) al vele jaren met heel veel passie en plezier mag uitvoeren.

Elke week staan er vele enthousiastelingen klaar, om elke week weer opnieuw aan onze lessen deel te nemen. Allen super gemotiveerd en met hun eigen doelstellingen. Ben jij er ook klaar voor om samen met ons te gaan sporten?


WAAR EN WANNEER ZIJN ER BOOTCAMP TRAININGEN

MAANDAG

Waar: Kloosterpark de Meern
Tijd: 19:15 - 20:15 
Adres: Verzamelen op de Stoelenmakerslaan 58


VRIJDAG

Waar: Kloosterpark de Meern
Tijd: 09:00 - 10:00
Adres: Verzamelen op de Stoelenmakerslaan 58


INTERESSE GEKREGEN?

Wat tof dat je samen met ons (een paar super enthousiastelingen) elke week lekker aan de slag wilt gaan in de buitenlucht. Je bent van harte welkom. Maar neem eerst even contact met ons op via één van onderstaande buttons. Dit niet alléén voor meer informatie. Maar ook om je direct aan te melden voor een GRATIS proefles!

Heb jij vrienden, familie, collega's of buren die dit ook leuk lijkt. Neem deze dan gewoon gezellig mee. Maar vergeet dit niet te vermelden bij jouw aanmelding. Zodat de Bootcamp Instructrice er rekening mee kan houden!


IK BEN EEN BEGINNENDE SPORTER!

Ben jij beginnende of een gevorderde sporter. Geen probleem, onze leraren zorgen ervoor dat iedereen een volwaardige training krijgt! En er op elk gwenst niveau les word gegeven. Dus ook als fanatieke starter ben je van harte welkom in onze les.


WAT MOET IK AAN TIJDENS DE TRAININGEN?

Uiteraard zijn onze trainingen buiten. En zullen we het gehele jaar diverse weersinvloeden gaan trotseren. Maar zorg er altijd voor dat je gewoon lekker zit kleding draagt. En afhankelijk van het weer met lagen gaat werken.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je soms even op de grond moet gaan zitten of liggen om bepaalde oefeningen uit te voeren. Dus probeer niet te dure sport kleding aan te schaffen. Uiteraard zijn een paar goede trainingsschoenen ook belangrijk. Waarmee jij stabiel aan elke oefening kan gaan beginnen.


JA IK WIL VAN START!

Oké, nu is het aan jou! Klik bij interesse even op de button "JA IK WIL EEN PROEFLES" Of bel even naar onderstaand nummer voor nog meer informatie! Deel dit artikel op je Facebook en promoot dit aanbod via één of meerdere Social media kanalen via de social media buttons! Zo kunnen we sneller van start! Bedankt alvast en tot snel bij jouw eerste training!

UW INSTRUCTRICE

Bootcamp & Personal Training

Bootcamp & Personal Training

Judith van Nimwegen
Button

Connect met ons!

LOCATIE KLOOSTERPARK