Personal Trainer in Vleuten

WIJ VERZORGEN ONZE TRAININGEN AAN HUIS IN VLEUTEN EN DE MEERN!

Personal Trainer in Utrecht

Personal Trainer in Vleuten de Meern

  • Tijden en dagen in overleg
  • Bij u thuis of in de Buurt
  • Trainer: Joël HeijmansHallo, wat leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Mijn naam is Joël Heijmans, en ik ben al aan aantal jaren fanatiek bezig met begeleiden van mensen in de sport en voeding. Door mijn ervaring en kennis, heb ik al vele mensen mogen begeleiden naar een strakker, fitter en een gezonder lichaam.

Uiteraard ben jij op deze pagina terecht gekomen, omdat jij op zoek bent naar een Personal Trainer Vleuten. Nou dan heb ik een geweldig voorstel voor je. Want wij verzorgen onze Personal Trainingen aan Huis!

 

OKE, WAAROM VIND IK DIT VAK ZO GELWELDIG!

Sport en Voeding is in mijn dagelijks leven een echte passie. Weeklijks verzorg ik dan ook meerdere trainingen, zoals Personal Trainingen en Bootcamp lessen. En gelukkig ben ik één van die mensen die deze passie, dagelijks mag overbrengen aan andere mensen met elk hun eigen doelstellingen!

Natuurlijk sport ik zelf ook met regelmaat. Dit om mijn lichaam in top conditie te houden. En zorg ik dat mijn kennis over voeding en sport altijd up to date blijft. 

Kortom je kunt dan wel zeggen dat ik een sport fanaat in hard en nieren ben. Dus zoek jij een Personal Trainer bij jou in de buurt! Lees dan snel verder....

 

WAAROM ZOU IK JOU GOED KUNNEN GAAN BEGELEIDEN?

Een Personal trainer moet in mijn ogen ten alle tijde goed naar zijn of haar cliënten luisteren. En goed aanvoelen wat hij/zij persoonlijk wil gaan bereiken. Maar eigenlijk nog belangrijker, goed bekijken of zijn/haar doelstellingen fysiek en mentaal mogelijk zijn. Verder ben ik van mening dat een goede klik met elkaar hebben, zeker ook belangrijk is om goed samen te kunnen gaan werken!

 
Natuurlijk is humor tijdens de trainingen en een extra duwtje in de rug kunnen geven gewoon heel normaal.

 

Verder kan ik als jouw personal trainer ook ondersteuning gaan aanbieden in de voeding en gezondheid. En maak ik (indien nodig) een speciaal op maat gemaakt voedingsplan. Waarmee jij elk afslank doel zal kunnen gaan behalen!

Zoals je wellicht begrepen hebt, doen wij het net even iets anders dan de meeste Peronal trainers. Wij geven namelijk onze Personal Training sessies gewoon bij u thuis, op kantoor of lekker buiten bij jou in de wijk! 

Kortom wij gaann veelzijdig te werk. Om ook jou op een professionele manier te kunnen gaan ondersteunen. Dit om al jouw mogelijke doelstellingen in een zo kort mogelijke periode te gaan realiseren!

 

TESTIMONIAL

"De trainingen zijn heel divers en afwisselend. De oefeningen zijn steeds afgestemd op mijn lichaam en kunnen. Waardoor Joël ervoor zorgt dat ik in elke training plezier heb. Ik ben zelfs in totaal 10 kilo kwijt. Dank je wel Joël"

Monique uit Utrecht

 

PLAN NU VANDAAG NOG EEN INTAKE GESPREK IN!

Wanneer jij interesse hebt in een Personal Trainer, en jij opzoek bent naar een bewezen methode om conditioneel, fysiek sterker of slanker te worden. Dan kan ik jou daarbij goed gaan ondersteunen!

Uiteraard is het van belang om elkaar eerst even wat beter te leren kennen. Dit kunnen we gaan doen in een GRATIS Intake/kennismakingsgesprek van ongeveer een kleine 30 minuten.

In dit gesprek zou ik graag meer over jou willen weten. En wat eventueel jouw doelstellingen zijn. Ik zal je dan ook gaan vertellen wat je van mij kunt gaan verwachten.

Wanneer het voor beiden goed voelt, plannen we de eerste afspraak in. En gaan we lekker aan de slag. Zo simpel is het.

 

WAT ZIJN DE PRIJZEN

Voor een goede prijs indicatie is het eerst van belang om exact te weten wat jij precies wilt gaan bereiken. En hoe we dit op de juiste manier voor jou kunnen gaan invullen. In ons persoonlijk kennismakingsgesprek kan ik je exact vertellen wat je qua kosten zult gaan verwachten. En hoe lang wij de samenwerking voort zullen gaan zetten. Mocht je een indicatie willen van de reguliere prijzen, kijk dan even op de pagina Prijzen.

Oké start the Engine en neem vandaag nog contact met mij op via één van onderstaande buttons of het inschrijfformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk even contact met je op voor het inplannen van een intake gesprek!

Tags - Personal Trainer, Personal Coaching

 

UW PERSONAL TRAINER

Oprichter en Eigenaar

Oprichter en Eigenaar

Joël Heijmans
Button

Connect met mij!

Ja, ik wil een gratis Intake gesprek!

IK KOM BIJ U THUIS OF OP KANTOOR IN HET PRACHTIGE VLEUTEN DE MEERN