Bootcamp Breukelen

BEN JIJ KLAAR OM ELKE VEZEL IN JOUW LICHAAM TE TRAINEN?

Bootcamp Breukelen

  • 09:00 AM - 18:00 PM
  • Lessen nog in te plannen
  • Trainer: Joël Heijmans


Ben jij toe aan een nieuwe (sport) uitdaging! Of is het trainen op een sportschool niet echt helemaal jouw ding. Of misschien denk jij niet eens aan een sportschool, maar wil jij wel heerlijk in de buitenlucht aan jouw lichaam gaan werken? Meld je dan vandaag nog aan voor een gratis proefles Bootcamp in het prachtige Breukelen.

 
WAT IS BOOTCAMP EN WAT ZIJN DE VOORDELEN!

Oké je zult vast wel eens iets gehoord hebben over Bootcamp Trainingen. Deze trainingen zijn dan ook op dit moment een ware fitness hype. En de reden is vrij simpel....
 
Bootcamp trainingen zijn heerlijk intensief maar tegelijk ook super effectief voor jouw lichaam. De reden hiervoor is dat je met dit soort workouts vaak in 1 training sessie, het gehele lichaam aan het trainen bent. En dit doe je met name met je eigen lichaamsgewicht. Waardoor er zo dus geen dure trainingsapparaten of andere dure fitness benodigdheden nodig zijn om te kunnen gaan trainen. Dit soort trainingen noemen ze dan ook Bodyweight Trainingen. Trainingen op basis van je eigen lichaamsgewicht zijn vaak anders dan bij de sportschool waar je met de verschillende apparaten traint. Hierdoor train je vaak alléén een hoofd (spier) groep. En niet de ook belangrijke omliggende spieren. 
 
Verder maak je in een goede bootcamp training gebruik van alledaagse voorwerpen zoals bankjes, muurtjes, of indien mogelijk zelfs boomstammen. Soms worden er ook bodyweight attributen gebruikt, zoals kettlebells, weight bags en of batle ropes. Maar de nadruk in een Bootcamp les blijft voornamelijk trainen op basis van je eigen lichaamsgewicht.
 
Je kunt dan gaan denken aan squats, push ups, sprinten, buikspieroefeningen enz. enz. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 
DE VOORDELEN VAN EEN BOOTCAMP TRAINING

Klik eens op Voordelen Bootcamp. In dit artikel vertel ik je, waarom ook jij aan dit soort trainingen zou kunnen gaan meedoen. En waarom Bootcamp een geweldige training is voor jouw lichaam. Je zult met dit soort trainingen niet alléén maar conditioneel en fysiek sterker gaan worden. Maar zal je bijvoorbeeld ook gewicht kunnen gaan verliezen. Omdat de vetverbranding optimaal opgang zal gaan komen!
 

WIE BEN IK, EN WAT KAN IK EVENTUEEL VOOR JOU GAAN BETEKENEN!

Hallo mijn naam is Joël Heijmans. En ik geef meerdere avonden en ochtenden per week, bootcamp trainingen op verschillende locaties. Verder werk ik ook als Personal Trainer voor verschillende cliënten, die allen eigen speciale doelstellingen willen gaan realiseren met hun lichaam. Je kunt dan denken aan gewichtscontrole of om sneller een aantal kilo's kwijt te kunnen gaan raken. Verder geef ik ook met regelmaat, al vele jaren diverse vechtsport lessen. Je kunt dan wel zeggen dat ik dagelijks veel met sport en voeding bezig ben. En dat ik mijn vak (gelukkig) al vele jaren met heel veel passie en plezier mag uitvoeren.
 

INTERESSE IN EEN BOOTCAMP TRAINING?

Enige tijd geleden ben ik al in andere plekken vlak bij Breukelen gestart met het geven van mijn trainingen. Ik zou dit graag ook in Breukelen willen gaan opstarten. Woon jij nu in Breukelen en heb jij interesse in een heerlijke Bootcamp training, neem dan even contact met mij op voor meer informatie.
 
Ik kan alléén van start gaan wanneer ik minimaal 5 positieve personen heb. Inmiddels hebben er al twee personen zich aangemeld. Dus heb jij een vriendin of vriend die ook lekker mee wilt trainen. Neem deze dan lekker mee. En misschien kunnen we dan wekelijks van start gaan met een geweldige workout in Breukelen.
 

WELKE DAGEN WORDEN DE TRAININGEN VERZORGD!

Natuurlijk is mijn agenda redelijk flexibel en elke maand weer anders, en zouden we kunnen gaan kijken (bij interesse) wanneer en op welke vaste dag we dit kunnen gaan inboeken.
 

WAT MOET IK AAN TIJDENS DE TRAININGEN?

Natuurlijk is een Bootcamp workout gewoon lekker buiten. Maar zorg er wel voor dat je lekker zit kleding draagt. En afhankelijk van het weer met lagen werkt. Het kan dan ook voorkomen dat je soms op de grond moet gaan liggen om bepaalde oefeningen goed te kunnen uitvoeren. Dus probeer niet te dure sport kleding aan te doen, of aan te schaffen. Uiteraard zijn een paar goede trainingsschoenen ook van belang. Dit omdat er ook zo nu en dan een paar rondjes kan gaan worden hard gelopen.
 
Oké, nu is het aan jou! Klik bij interesse even op de button "Zet mij op de wachtlijst" Of bel even naar onderstaand nummer voor nog meer informatie! Misschien ken jij ook wel andere mensen die ook graag lekker buiten willen sporten? Deel dan dit artikel met één of meerdere Social media kanalen via de social media buttons!

UW BOOTCAMP TRAINER

Oprichter en Eigenaar

Oprichter en Eigenaar

Joël Heijmans
Button

Connect met mij!

LOCATIE MARKT 1 3621 AB BREUKELEN