event-details

Ben jij al Summerproof?

  • In 4 weken een strakker lichaam!
  • Boek nu jouw eigen coach!
  • Gegarandeerd resultaat!

BEN JIJ AL SUMMERPROOF? WIJ HELPEN JOU GRAAG OP WEG!

Voor je het weet is het alweer zomer! In de zomer staan natuurlijk de heerlijke strandwandelingen, prachtige zonsondergangen en gezellige terrasjes weer op het programma. Of misschien ga je wel lekker op vakantie naar het buitenland en maak je prachtige wandelingen door geheel Europa. Een prachtige tijd om alvast vooruit te kijken en goed in te plannen. Een vakantie is natuurlijk super belangrijk voor ons.


MAAR BEN JIJ AL SUMMERPROOF?

In de zomer willen we als vrouw, natuurlijk weer onze bikini aan kunnen. Om zo lekker te kunnen gaan zwemmen op het strand of heerlijke te kunnen gaan zonnen bij een prachtig zwembad. En oeps.... je bedenkt je nu ineens dat je weer even snel een paar kilo's kwijt moet raken. Dit om jezelf weer in die prachtige zomer outfit te kunnen gaan hijsen.

Gelukkig ben jij nu dit artikel aan het lezen. Want Bodyweight Workout kan ook jou gaan helpen naar een fitter strakker en gezonder lichaam. Zodat jij op tijd summer-proof bent. En heerlijk voorbereid kunt gaan genieten van de aankomende fantastische zomer!

Misschien denk je nu wel, ik heb alle diëten en voedingsadviezen al eens geprobeerd. Waarom zou dit dan voor mij nu wel gaan werken? Goede vraag!

Wij als Personal Trainers voedingscoaches leren jou in 4 weken stap voor stap, jezelf voor te bereiden naar een gezondere lifestyle. En zullen wij in deze 4 weken, elke week een 1 op 1 afspraak met jou maken. Waarin jij al je mogelijke vragen aan jouw eigen coach kunt gaan stellen. En leer je vooral hoe ook jij goed voorbereid de zomer in kan. Op weg naar een strakker en of gezonder lichaam!


OKE, DIT KLINKT GOED WAT KOST HET?

Wil jij ook samen met jouw eigen coach aan de slag, voor een strakker gezonder en fitter lichaam! Je kunt bij ons als starten vanaf € 25 excl. De BTW per sessie.


In het kort nog even de voordelen en wat we gaan doen in deze 4 weken!

  • In 4 weken een gezonde lifestyle te ontwikkelen.
  • Veel tips over gewichtscontrole en/of Gewichtsverlies!
  • Elke week een face tot face afspraak met jouw eigen coach!
  • Afhankelijk van jouw keuze inclusief sportmoment op locatie!
  • Gegarandeerd gewichtsverlies en een fitter lichaam in 4 weken.
  • Ook in groepsessies beschikbaar. (meerdere deelnemers)

Uiteraard zijn deze sessie super krachtig. En zeker interresant wanneer jij alles al geprobeerd hebt. Er staat namelijk elke week een personal trainer/voedingscoach voor jou klaar. Dus wanneer jij summerproof wilt worden en binnen 4 weken nog wat overtollige kilo's kwijt te raken. Dan zijn deze 4 weken ideaal voor jou!

Meld je vandaag nog aan via onderstaand contact formulier Of bel even met 06-51155921. En claim snel jouw plek!

UW COACH

Oprichter en Eigenaar

Oprichter en Eigenaar

Joël Heijmans
Button

Connect met mij!

IK KOM BIJ U LANGS IN DE OMGEVING VAN UTRECHT