Personal Trainer Op Buuren

UW EIGEN PERSONAL TRAINER AAN HUIS VOOR EEN BETAALBARE PRIJS!

event-details

Personal Trainer Op Buuren

  • Tijden en dagen in overleg
  • Op Buuren
  • Trainer: Joël Heijmans


Wil jij een strakker, gezonder of juist een slanker lichaam? En kan je daar misschien wel een beetje hulp bij gebruiken? Dan is starten met Personal Training wellicht iets voor jou!


TRAIN 30% EFFECTIEVER MET UW EIGEN PERSONAL TRAINER

Wist je dat wanneer je samen gaat werken/trainen met een Personal Trainer jij 30 procent betere en snellere resultaten zult gaan behalen dan wanneer je dit alléén zal gaan doen?

De reden hiervoor is simpel. Jouw Personal Trainer laat jou elke oefening op een perfecte manier uitvoeren. En weet exact welke oefeningen voor jou het beste zal, zijn om snellere en betere resultaten te kunnen gaan behalen.

Daarbij heeft de Personal Trainer ook een gedegen kennis over voeding en wat dit met jou doet. Waardoor hij jou een voedingsplan op maat kan gaan aanbieden. Waardoor jij in combinatie met sport. Maximale resultaten zult gaan boeken dan wanneer je dit alléén zult gaan oppakken.


TESTIMONIAL

"Ik ben erg blij met de persoonlijke begeleiding van Joël. Door een vast moment in mijn agenda sport ik vaker. In mijn training zorgt Joël altijd wel voor een creatieve oplossing. En motiveert mij vaak, om nog net even iets meer te doen. Ik merk grote vooruitgang waarvoor veel dank!" Niels uit Utrecht


OKE, WIE BEN IK EN WAT KAN IK VOOR JOU GAAN BETEKENEN!

Hé hallo en leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Mijn naam is Joël Heijmans en ben een Personal Trainer in de omgeving van het prachtige Op Buuren.

Ikzelf ben al aan aantal jaren met fitness, sport en voeding bezig. En heb al vele mensen mogen begeleiden naar een strakker, fitter en of gezonder lichaam. En ben blij dat ik mijn vak nog elke dag met veel passie en plezier mag uitvoeren.

Wellicht ben ben jij op deze pagina terecht gekomen, omdat jij op zoek bent naar een personal trainer in de buurt. Dan heb ik goed nieuws voor je, want ik heb wel een heel bijzonder voorstel voor je.


UW EIGEN PERSONAL TRAINER AAN HUIS

Misschien een beetje gek of wel geheel anders. Maar ik verzorg letterlijk elke personal training gewoon bij u thuis. Of indien gewenst zelfs in de buitenlucht. En ik neem alle fitness attributen indien nodig gewoon lekker voor je mee. En gaan we samen aan de slag om al jouw mogelijke doelstellingen te kunnen gaan realiseren.


DE VOORDELEN VAN UW EIGEN PERSONAL TRAINER AAN HUIS

  • Volledig voedingsplan en trainingen op maat.
  • In 50 min. een volledige workout verzorgd in of bij de woning.
  • 30 procent effectiever trainen met uw eigen Personal Trainer.
  • Toch professioneel sporten en meer tijd kunnen over houden.
  • Betaalbaar en goedkoper dan een Personal Trainer in de Sportschool.
  • Bij goede weersomstandigheden de mogelijkheid om lekker buiten te trainen.

JA IK WIL GRAAG EEN GRATIS INTAKE GESPREK!

Wil jij 30 procent effectiever trainen. En wil jij betere resultaten gaan behalen. Neem dan vandaag nog contact met mij op via onderstaand contact formulier. En we plannen samen direct een Gratis Intake gesprek in. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos! Hierin kunnen wij al jouw mogelijke doelstellingen in doornemen. En zo gaan bekijken of we iets voor elkaar kunnen gaan betekenen.

UW PERSONAL TRAINER

Oprichter en Eigenaar

Oprichter en Eigenaar

Joël Heijmans
Button

Connect met mij!

IK KOM BIJ U LANGS IN HET PRACHTIGE OP BUUREN