BBB Afslankprogramma

HET PROGRAMMA MET GEGARANDEERD GEWICHTSVERLIES!

event-details

BBB AFSLANKPROGRAMMA

  • Op zaterdagen van 10:00 - 11:00
  • Park Goudestein Maarssen
  • Trainer: Joël Heijmans

ONTDEK NU ONS BBB AFSLANKPROGRAMMA WAARMEE JIJ GEGARANDEERD 4 TOT 6 KILO GAAT AFVALLEN!

Let op: Helaas is er op dit moment geen plek meer voor het BBB Programma!

Heb jij als doel om minimaal 4 tot 6 kilo af te vallen. En heb jij juist een steuntje in de rug nodig, om dit allemaal zelf te bereiken?

Ontdek dan snel ons BBB Programma speciaal voor lady's. Het BBB Programma van Bodyweight Workout is een speciaal ontworpen beproefde methode. Om net even wat extra kilootjes te kunnen gaan afslanken. Dit is zelfs met persoonlijke begeleiding van een ervaren Fit Professional! Interesse........ Lees dan snel even verder!


WAT IS DAN HET BBB PROGRAMMA VAN BODYWEIGHT WORKOUT!

Het BBB Programma is zoals wellicht bekend een Buik, Billen en Benen Fitness Programma. Wat speciaal is ontworpen om deze spiergroepen extra te stimuleren en te trainen voor nog sneller gewichtsverlies. De term BBB is zeker niet nieuw. Maar zegt exact waar de training voor staat. En waar aan gewerkt gaat worden wanneer je deze trainingen zou gaan volgen.

Door een gesprek met één van mijn cliënten kwamen wij op het idee om een speciaal BBB Programma te schrijven, voor de mensen die meer de focus hebben op gewichtsverlies. En zij opzoek zijn naar een betaalbare oplossing met persoonlijke begeleiding. Dit om zo betere resultaten te kunnen krijgen, dan dat je na alle waarschijnlijkheid dit zelf oppakt.


HOE ZIET HET BBB PROGRAMMA ER DAN UIT?

Met mijn ervaring als Personal Trainer in verschillende groepslessen. Weet ik dat de stap voor sommige mensen net even iets te hoog gegrepen is,  om bijvoorbeeld mee te willen gaan doen aan Bootcamp les. Of binnen te stappen het aanbod groepslessen op een Sportschool!

Natuurlijk zijn wij wel van mening dat trainen in groepsverband een ontzettende boost geeft, voor jezelf maar ook voor je mede cursisten. Dus willen we deze vorm van trainen zeker aanraden en behouden.

Hierdoor hebben wij dan ook bedacht, om met een kleine groep dames (maximaal 4 deelneemsters) een BBB Programma op te starten. Dit alléén en exclusief voor dames die extra gewicht willen gaan verliezen. Zo is iedereen in de groep gelijk gestemd. En gaan we met zijn allen voor hetzelfde doel. Afslanken....

We zullen dan 8 weken lang elke week op de zaterdag ochtend een uur lang, lekker in de buitenlucht gaan trainen. Met natuurlijk een heerlijke training gericht op gewichtsverlies.

Daarbij ontvangen de deelnemers voor 8 weken lang een voedingsadvies. Waarmee we zeker resultaat mee zullen gaan behalen. Want een strakker lijf begint toch echt in de keuken. En geloof mij je hoeft niet 8 weken op een wortel en of komkommers te leven. En ontvang je gewoon diverse heerlijke dieet recepten, waarbij je eigenlijk niet door hebt dat je aan het lijnen bent.

Verder ontvang je van mij ook nog 8 extra trainingen (van maximaal een half uur) die je gewoon lekker vanuit huis kunt gaan afronden.

Qua persoonlijke begeleiding voor de 6 dagen in de week die over zijn. Introduceren we een speciaal aangemaakte groepsapp via whats app. Zodat we met elkaar kunnen gaan communiceren.

Heb je vragen, stel deze dan in de groepsapp! En ik beantwoorde deze allemaal. Zo hebben de mede cursisten ook extra kennis indien nodig. En is jou vraag bijna direct beantwoord. En natuurlijk hebben we tijdens de wekelijkse trainingen ook genoeg ruimte voor al jou mogelijke vragen.


KLINKT GOED, WAT ZIJN DAN DE KOSTEN!

Doordat ik met een kleine groep enthousiastelingen wil gaan werken. En er veel persoonlijke aandacht is. Kost het BBB Programma slechts €30,- per week. En gaan we lekker met zijn allen 4 weken aan de slag. Allen met de juiste mindset en positieve instelling.

Gemiddeld liggen de prijzen individueel voor Personal Coaching op ongeveer € 60 euro excl.de btw per sessie.

Dus in mijn ogen een geweldige kans die je met beiden handen kunt gaan oppakken. Om op een leuke en toch op een professionele manier gewicht te kunnen gaan verliezen!


HOE KAN IK MIJ AANMELDEN EN WANNEER KAN IK BEGINNEN?

Aanmelden is heel simpel. Neem vandaag nog even contact met mij op via één van onderstaande buttons. En laat je zelf even op de wachtlijst plaatsen. Wanneer we genoeg deelneemsters hebben. Zullen we van start gaan.


WAAR WORDEN DE BBB TRAININGEN VERZORGD?

Waar: Gemeentehuis Goudestein
Tijd: 12:00 - 13:00
Adres: Diependaalsedijk 19


WANNEER IS DE EERST VOLGENDE DATUM?

Momenteel staan twee dames te trappelen om van start te kunnen gaan. Dus wij zoeken nog een aantal dames die samen met ons aan hun eigen lichaam willen gaan werken. Met de persoonlijke begeleiding van een Personal Trainer!


IN HET KORT HET BBB PROGRAMMA

  • 8 Uur Groepstraining incl. advies.
  • 8 Weken Voedingsadvies incl. recepten.
  • 8 Extra Workouts voor thuis op video.
  • 8 Weken Advies via de App. Voor al jou vragen.
  • 8 Uur een Personal Trainer beschikbaar.
  • Maximaal 4 deelnemers per Programma.
  • Doel 4 – 6 kilo gewichtsverlies in 8 weken.


DEEL HET BBB PROGRAMMA VIA SOCIAL MEDIA

Wellicht ken jij meerdere personen die interesse hebben in het BBB Afslankprogramma! Deel dan dit artikel via onderstaande social media buttons, naast de informatie buttons onderaan deze pagina! Bedankt alvast!

Keywords: BBB Utrecht

UW PERSONAL TRAINER

Oprichter en Eigenaar

Oprichter en Eigenaar

Joël Heijmans
Button

Connect met mij!

LOCATIE DIEPENDAALSEDIJK 19