Full Body Summer Workout

Wil jij in één korte workout van slechts 15 minuten je gehele lichaam gaan trainen? Dan heb ik goed nieuws voor je, want ik heb een geweldige training voor je ontwikkeld. Waarmee je alle grote spiergroepen in één workout kunt gaan trainen. And best of all, je bent in 15 minuten klaar!
 
De Total Body Summer Workout is een training die je overal en altijd kunt gaan uitvoeren. Of je nu op het strand bent. Of gewoon bij jezelf in de huiskamer. Het enige wat je nodig hebt is eventueel een matje of een handdoek.
 
Dus wil jij nu ook met een korte workout aan een strakker lichaam gaan werken. Bekijk dan snel even bovenstaande video voor meer informatie! En train samen met mij aan jou lichaam.
 

Hoeveel herhalingen per set!

In de video doe ik acht herhalingen per oefening. Behalve de buikspieren. Die trainen we links 16 keer en rechts 16 keer. Is dit nu te zwaar, doe dan 6 herhalingen per oefening. En 12 keer recht en links de buikspieren.
 
Is deze workout te licht voor je. Verhoog dan de herhalingen naar 10 of 12 stuks. En de buikspieren dan 20 keer recht en 20 keer links.
 

Hoeveel sets moet ik gaan afronden.

Het is de bedoeling van deze workout dat je minimaal 2 sets afrond. En maximaal 4 sets. Wanneer je na 2 sets helemaal op bent. Dan is jou doelstelling te gaan werken naar 3 sets. Wanneer je 4 sets op je gemak doet. Dan zal ik de herhalingen gaan verhogen naar maximaal 12 stuks en 24 keer recht en links voor de buikspieren.
 

De oefeningen

 

Deel dit artikel met je vrienden en kennissen!

Was dit een leuke workout en denk je dat jouw vrienden dit ook leuk zouden kunnen vinden? Deel dan dit artikel via Social Media met één van de onderstaande buttons.

Gratis Nieuwsbrief

Best Bekeken Artikelen