Personal Trainer aan Huis

BETAALBAAR EN PROFESSIONEEL. UW EIGEN PERSONAL TRAINER GEWOON BIJ U THUIS!

event-details

Personal Trainer aan Huis

  • Tijden en dagen in overleg
  • Utrecht, Stichtse Vecht
  • Uw Coach: Joël Heijmans


Heb jij een druk bestaan en kom je hierdoor niet aan voldoende beweging? Of heb je simpelweg een andere belangrijke reden om juist niet naar de sportschool te gaan. Of vervelender nog, kan jij echt geen mogelijkheid vinden om even lekker te gaan sporten?

Dan is een Personal Trainer aan Huis inschakelen misschien wel de perfecte oplossing voor jou!

Bodyweight Workout verzorgd nu al een aantal jaren Personal Trainingen aan Huis, en met succes! Wij brengen namelijk de sportschool inclusief jouw eigen personal trainer direct naar uw eigen woning. En ga jij samen met jouw eigen personal trainer, wekelijks aan de slag voor een optimaal resultaat!

En nee hoor..... deze service is echt niet duurder dan op een gemiddelde sportschool! Sterker nog, wij kunnen dit na alle waarschijnlijkheid nog beter en goedkoper. Interesse lees dan snel verder.


DE VOORDELEN VAN EEN PERSONAL TRAINER AAN HUIS

Wist jij dat een ritje heen en terug naar de Sportschool, je gemiddeld qua tijd een half uur onderweg bent. En oh ja, jezelf eerst nog even omkleden. Om daarna nog lekker een uurtje actief te kunnen gaan sporten. Om vervolgens nog even onder de douche te stappen en jezelf nog een keer om te kleden. Enz. enz.

In dit geval ben je bijna twee en een half uur van je zuur verdiende tijd kwijt. Om alléén maar even lekker te kunnen gaan sporten in de sportschool!

Vele mensen (misschien wel net als jij) hebben hier simpelweg de tijd niet meer voor. En zeker niet, wanneer je een drukke baan of kinderen hebt. Of misschien heb je wel gewoon een hekel aan de sportschool, met al die opgepompte mensen en vleeskeuringen.

Kortom genoeg redenen om te kiezen voor een meer persoonlijke aanpak met ja wel, uw eigen Personal Trainer aan Huis. Waarmee je samen al jouw mogelijke doelstellingen kan gaan realiseren. In de comfort van uw eigen woning, of lekker buiten vlak bij uw woning!

Mocht je met doelstellingen willen gaan werken. Door bijvoorbeeld te werken naar een beter streefgewicht of een slanker lichaam. Dan is een Personal Trainer zeker een aanrader. Hij of zij zal jouw eventueel verder op weg kunnen gaan helpen met een op maat gemaakt voedingsplan en verschillende trainingsschema's. Op deze manier train je samen met jouw Personal Trainer tot 30% effectiever. Dan dat je dit zelf zonder gedegen kennis zult gaan oppakken!


VOORDELEN IN HET KORT

  • In één uur een volledige workout verzorgd in of bij de woning.
  • Gerichter en efficiënter trainen met uw eigen Personal Trainer.
  • Geen lange wachtrijen bij de verschillende fitness apparaten.
  • Toch professioneel sporten en meer tijd kunnen over houden.
  • Bij goede weersomstandigheden de mogelijkheid om buiten te trainen.
  • Betaalbaar en goedkoper dan een Personal Trainer op de Sportschool.

HEB IK DAN GEEN PROFESSIONEEL APPARATUUR NODIG?

De sportschool staat vol met dure en goede fitnessapparaten om mee te kunnen gaan trainen. Maar wist je dat de meeste winst toch vaak uit workouts met dumbbells en of bodyweight oefeningen behaalt kunnen gaan worden? Dit heeft als reden, dat veel fitness apparaten juist gericht zijn op één grote spiergroep. En vaak niet de ook belangrijke omliggende kleinere spiergroepen.

Bodyweight oefeningen bijvoorbeeld, zorgen er namelijk voor dat je bijna elke spiergroep in je lichaam gaat trainen. Zodat jij betere en snellere resultaten zult kunnen gaan bereiken.

Jouw Personal Trainer kan je daar veel meer over uitleggen tijdens een GRATIS Intake gesprek!

Oké, natuurlijk wanneer je als een bodybuilder aan de slag wilt gaan, is een sportschool met zijn diversiteit aan apparaten en gewichten een goede keuze. Maar wanneer jij kiest voor een strakker, fitter of gespierder lichaam. Dan zijn bodyweight oefeningen toch echt wel de eerste keuze!


TRAIN JE DAN ALLEEN NOG MAAR BODYWEIGHT?

Nee integendeel. Jouw Personal Trainer kan namelijk ook verschillende fitness spullen gewoon meenemen naar jouw training. Je kunt dan denken aan een Kettlebell of een TRX Suspension trainer. Kortom hij/zij brengt de sportschool gewoon letterlijk naar jou toe en ruimt deze ook weer op. Wanneer de training is afgerond.


INTERESSE GEKREGEN IN UW EIGEN PERSONAL TRAINER

Boek dan vandaag nog, een GRATIS Intake gesprek in, met één van onze Personal Trainers. Dit kan je doen door vrijblijvend contact met ons op te nemen via één van onderstaande buttons. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met je op nemen.

UW PERSONAL TRAINER AAN HUIS

Oprichter en Eigenaar

Oprichter en Eigenaar

Joël Heijmans
Button

Connect met mij!