Personal Coaching

SAMEN MET EEN COACH, AL JOUW MOGELIJKE DOELSTELLINGEN REALISEREN

event-details

Personal Coaching

  • Tijden en dagen in overleg
  • Utrecht, Stichtse Vecht
  • Uw Coach: Joël Heijmans

ONTDEK WAT PERSONAL COACHING VOOR JOU KAN GAAN BETEKENEN!


Misschien heb je al even rond gekeken op mijn website. En heb jij interesse gekregen om al jouw mogelijke fysieke en of mentale doelstellingen (met een beetje hulp) op een verantwoorde manier te kunnen gaan behalen. Jij snapt dat je met een beetje professionele hulp, jij al jouw doelstellingen sneller zult gaan behalen. Dan wanneer je dit alléén, zonder gedegen kennis zal gaan oppakken.

Wellicht heb je al vele pogingen gedaan om een paar kilo af te slanken. Fitter/sterker te worden. Of krijg je het maar niet voor elkaar om jouw ronde tijd, tijdens de hele of halve marathon met een paar seconden te verbeteren.

Ongeacht wat jouw fysieke of mentale doelstellingen ook zullen zijn. Een personal coach zal jouw sneller op weg kunnen gaan helpen. In onderstaand artikel zal ik wat dieper in gaan welke vormen van personal coaching er mogelijk zijn. Zo kan jij bepalen wat voor jou het beste zal zijn!


WAT IS PERSONAL COACHING

Personal Coaching is een individuele vorm van coaching. Waarbij jij neutraal staat, en er goed naar jou geluisterd zal gaan worden. Een personal coach zal na een kennismakingsgesprek, jou een coaching traject op maat gaan aanbieden. Waarna jij samen met jouw coach aan de slag zal gaan. Om jouw specifieke wensen of doelstellingen op een verantwoorde/professionele manier te gaan behalen.

Een goede coach kijkt naar wat jij kan. En vooral wat jij wilt gaan bereiken. Jij staat centraal en zal er beslist naar al jouw wensen worden geluisterd.

Onze coaching trajecten kunnen op vele verschillende manieren worden aangeboden. Je kunt dan denken aan telefonische coaching, online coaching en of face to face coaching. Ik zal dit onderstaand even beter aan je toelichten.


TELEFONISCHE COACHING

Yess, je zult het al raden. Door middel van telefonisch contact. Zal jij met jouw Coach wekelijks of meerdere keren per week coaching gesprekken gaan voeren.

Telefonische Coaching is vaak i.c.m. Face tot Face coaching, een mooie aanvulling om al jouw mogelijke vragen tijdens het coaching traject snel te kunnen afhandelen. Of wanneer je wat verder van elkaar woont, je op deze manier ook nog in contact staat met elkaar.


ONLINE COACHING

Online coaching is tegenwoordig een slimme en effectieve keuze. Met Skype of zelfs met Whats App, kan je namelijk gewoon beeld bellen met elkaar. Zo kan de Coach jou nog beter inschatten, en bekijken wat er voor jou mogelijk is. Hij of zij ziet jou letterlijk in beeld en kan voor jou indien nodig zelfs oefeningen voor gaan doen. Of andersom natuurlijk! Super handig i.c.m. Face tot Face coaching. Of wanneer je wat verder van elkaar woont.


FACE TO FACE COACHING

Dit is en blijft nog altijd de beste methode om met een coach te kunnen gaan samenwerken. De coach heeft alles direct binnen handbereik, om jou te kunnen gaan begeleiden. Je kunt samen met hem of haar bijvoorbeeld naar buiten gaan om te trainen. Of je haalt gewoon je eigen coach in huis, en ga je samen lekker aan de slag om het beste uit al jouw trainingen te kunnen gaan halen.

Kortom een personal coach in real life, is niet alléén gemakkelijker, maar ook beter voor je techniek ontwikkeling in jouw trainingen. Hij of zij staat letterlijk voor je klaar.


VOEDINGSADVIEZEN

Natuurlijk heeft een goede Sport Coach ook een portfolio aan voedingsadviezen en heerlijke recepten. In alle bovenstaande gevallen kunnen deze gepresenteerd worden. Dit door middel van e-mail, website of live bij jou aan de keukentafel. Of zelfs bij de Coach op locatie.

 
WELKE EIGENSCHAPPEN DIENT EEN GOEDE SPORT COACH DAN TE HEBBEN?

Allereerst moet een coach vakbekwaam zijn. En tot in detail elke oefening goed in Jip en Janneke taal kunnen uitleggen. Maar ook weten waarom je een oefening doet en voor welke spiergroepen deze oefening is.

Verder is een goede sportcoach ook goed en gepassioneerd in de voeding en gezondheid. Dus ook in deze tak moet de coach vakbekwaam zijn. Hij moet wel weten welke voeding voor jou goed zal doen. En welke voeding juist niet!

Verder is het les geven (methodiek), en het er voor kunnen zorgen dat mensen mentaal net iets verder gaan. Zeker ook van belang. Een coach moet jou gewoon een geweldige boost kunnen geven, in zowel jouw trainingen dan wel mentaal.

 
OKE, WAT KAN IK VOOR JOU GAAN BETEKENEN ALS COACH!

Zoals je als hebt begrepen in bovenstaande informatie. Moet een coach best wel gepassioneerd zijn. En dit goed kunnen overbrengen naar zijn of haar klant. Ik ben van mening dat ik alle bovenstaande eigenschappen tot in de puntjes beheers. En ja ik ben nu eenmaal een vak fanaat.

Zoek jij een beetje hulp met voeding of sport. Of wil jij jou training naar een hoger niveau gaan tillen. Neem dan vandaag nog even contact met mij op via onderstaande buttons!
 

UW PERSONAL COACH

Oprichter en Eigenaar

Oprichter en Eigenaar

Joël Heijmans
Button

Connect met mij!