Personal Trainer Utrecht

WIJ ZIJN ACTIEF IN GEHEEL UTRECHT EN OMGEVING

Personal Trainer in Utrecht

Personal Trainer in Utrecht

  • Tijden en dagen in overleg
  • Utrecht
  • Trainer: Joël HeijmansHé hallo, en leuk dat je even op deze pagina terecht bent gekomen. Mijn naam is Joël Heijmans en ik ben al aan aantal jaren bezig met fitness, sport en voeding. In deze periode heb ik al vele mensen mogen begeleiden naar een strakker, fitter en gezonder lichaam.

Na alle waarschijnlijkheid ben jij op deze pagina terecht gekomen, omdat jij op zoek bent naar een Personal Trainer Utrecht. Dan heb ik goed nieuws voor je, want ik heb wel een heel bijzonder voorstel voor je.

 

OKE, WAAROM VIND IK DIT VAK ZO GELWELDIG!

Sport en Voeding is in mijn dagelijks leven een echte passie. En ja, ik ben één van die gelukkige mensen die deze passie, dagelijks mag overbrengen aan andere mensen. En dit doe ik dan ook al velen jaren met heel veel plezier.

Natuurlijk sport ik gelukkig zelf ook. Dit om mijn lichaam goed in vorm te houden. Verder geef daarbij ook nog diverse Bootcamp trainingen. En geef zoals je zult begrijpen met regelmaat ook personal trainingen aan diverse mensen.

Daarbij ben ik ook nog regelmatig actief in de vechtsport. En geef ik daar ook zo nu en dan ook nog les in. Kortom een sport fanaat in hard en nieren. Dus zoek jij een Personal Trainer in Utrecht en Omstreken. Lees dan snel verder....

 

WAAROM ZOU IK JOU GOED KUNNEN GAAN BEGELEIDEN?

Een Personal trainer moet in mijn ogen ten alle tijden goed naar zijn of haar cliënten luisteren. En goed aanvoelen wat zij willen gaan bereiken. Maar nog belangrijker, bekijken wat hij of zij lichamelijk aan kan. En daarbij gaat het niet alléén maar om het fysieke gedeelte, maar juist ook mentaal.

Ik bedoel, misschien zijn jouw doelstellingen wel lager dan dat je daadwerkelijk kunt. Of juist andersom.....Misschien heb je wel veel te hoge verwachtingen.

Daarbij is een personal trainer sociaal. En moet hij of zij met bijna iedereen kunnen levelen. En vooral ook, jou net even dat extra duwtje in de rug te geven voor een nog sneller en beter resultaat!

Uiteraard moet de personal trainer genoeg weten over voeding en de oefeningen die hij zijn cliënten laat uitvoeren. Waarom doe je een bepaalde oefening en hoe voer je deze op een correcte manier uit. Geeft hij jou (indien nodig) een speciaal op maat gemaakt voedingsplan. En weet hij genoeg over voeding om jou van gedegen advies te kunnen voorzien.

Verder vind ik het belangrijk dat de Personal Training sessies indien gewenst bij de cliënt thuis, op kantoor of bij de Personal trainer op locatie kan worden uitgevoerd. Maar ook lekker buiten behoort zeker tot de mogelijkheden.

Kortom een Personal Trainer moet veelzijdig te werk kunnen gaan. Om zo iedereen op een professionele manier te kunnen gaan ondersteunen. Met zijn of haar doelstellingen!

In bovenstaande praat ik voornamelijk hoe een personal trainer in mijn ogen zou moeten functioneren, als ik zelf een personal trainer zou gaan inschakelen. En natuurlijk weet ik, dat ik bovenstaande kenmerken en eisen tot in de puntjes beheers. Want mijn cliënten willen tenslotte waar voor hun geld.

 

TESTIMONIAL

"Joël heeft mij nieuwe inzichten gegeven in mijn trainingen. Maar vooral ook meegegeven dat je niet uren meer in de sportschool actief hoeft te zijn, om een volwaardige training te kunnen gaan realiseren. Ik heb nu meer tijd voor mijn gezin. En heb meer bereikt dan toen ik nog in de sportschool trainde. Dank je wel Joël" Mariska uit Utrecht

 

PLAN NU EEN GRATIS INTAKE GESPREK IN!

Wanneer jij interesse hebt in een Personal Trainer, en jij opzoek bent naar een unieke methode om conditioneel of fysiek sterker te worden. Of wanneer jij net wat overtollig gewicht wilt kwijt raken. Dan kan ik je daarbij goed gaan ondersteunen. Maar natuurlijk ook om fitter en of sneller te worden.

Uiteraard is het van belang om elkaar eerst even te leren kennen. Dit kunnen we gaan doen in een GRATIS intake kennismakingsgesprek van ongeveer een kleine 30 minuten. In dit gesprek zou ik graag meer over jou willen weten. En wat eventueel jouw doelstellingen zullen zijn. Ik zal je dan ook gaan vertellen wat je van mij kunt gaan verwachten. En boeken we bij wederzijdse interesse onze eerste training in. En gaan we lekker aan de slag. Zo simpel is het. En het mooiste komt nog..... Ik verzorg alle trainingen gewoon lekker aan huis! Of buiten in een park vlak bij jou in de buurt!

 

WAT ZIJN DE PRIJZEN

Voor een goede prijs indicatie is het eerst van belang om exact te weten wat jij precies wilt gaan bereiken. En hoe we dit op de juiste manier voor jou kunnen gaan invullen. In ons persoonlijk kennismakingsgesprek kan ik je exact vertellen wat je qua kosten zult kunnen gaan verwachten. En hoe lang wij de samenwerking voort zullen gaan zetten.

Oké, start the Engine en neem vandaag nog contact met mij op via één van  onderstaande buttons! We plannen dan gelijk een intake gesprek in. Vanuit daar kunnen we gaan bekijken of we samen kunnen gaan werken.

Tags - Personal Trainer Utrecht, Personal Coaching

 

UW PERSONAL TRAINER

Oprichter en Eigenaar

Oprichter en Eigenaar

Joël Heijmans
Button

Connect met mij!

IK KOM BIJ U LANGS IN UTRECHT EN OMGEVING