Personal Trainer in Breukelen

UW EIGEN FIT PROFESSIONAL AAN HUIS VOOR EEN BETAALBARE PRIJS!

personal trainer

Personal Trainer in Breukelen

  • Tijden en dagen in overleg
  • Breukelen & Loenen aan de Vecht
  • Personal Trainer: Joël Heijmans


Wil jij een strakker, slanker, gezonder of juist een fysiek sterker of conditioneler lichaam? En kan je daar wel een beetje hulp bij gebruiken? Dan is het inhuren van een Personal Trainer wellicht iets voor jou!


TRAIN 30% EFFECTIEVER MET PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Wist je dat wanneer je samen gaat werken met een Personal Trainer jij 30 procent efecctiever zult gaan trainen. En hierdoor betere en snellere resultaten zult gaan behalen dan wanneer je dit alléén zou gaan doen?

De redenis eigenlijk dat de Personal Trainer jouw elke oefening op een perfecte manier zal gaan laten uitvoeren. En exact weet welke oefeningen voor jou het beste zal, zijn om op een professionele wijze betere resultaten te kunnen gaan behalen.

Daarbij heeft de Personal Trainer ook een gedegen kennis over voeding en vooral ook wat dit met jou op langer termijn zal kunnen gaan doen. Waardoor hij jou (indien nodig) een voedingsplan op maat zou kunnen gaan aanbieden. En dit samen in combinatie met de trainingen. Er de beste resultaten mee zal kunnen gaan boeken, dan wanneer je dit alléén zult gaan oppakken.


OKE, WIE BEN IK DAN. EN WAT KAN IK VOOR JOU GAAN BETEKENEN!

Hallo en wat leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Mijn naam is Joël Heijmans en ik ben al enkele jaren actief als Personal Trainer in de gemeente Stichtse Vecht.

Ikzelf ben al heel wat jaartjes met fitness, sport en voeding bezig. En heb ik al vele mensen kunnen en mogen begeleiden naar een strakker, fitter en of gezonder lichaam. En tot de dag van vandaag, ben ik nog super blij dat ik mijn vak nog elke dag met heel veel passie en plezier mag uitvoeren.

Misschien ben jij wel op deze pagina terecht gekomen, omdat jij op zoek bent naar een personal trainer bij jou in de buurt. Dan heb ik goed nieuws voor je, want ik kom gewoon bij je thuis!


UW EIGEN PERSONAL TRAINER AAN HUIS

Misschien een beetje gek of wel helemaal anders dan dat jij gewend bent. Maar ja echt, ik verzorg letterlijk elke personal training gewoon bij je thuis. Of indien gewenst zelfs in de buitenlucht. En ik neem ik alle fitness attributen indien nodig gewoon lekker voor je mee. En kunnen we zo samen aan de slag om al jouw mogelijke sport doelstellingen te kunnen gaan realiseren.


WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN UW EIGEN PERSONAL TRAINER AAN HUIS

  • Volledig Voedingsplan en Trainingen op maat gemaakt.
  • In één uur een volledige workout verzorgd in of bij de woning.
  • 30 procent effectiever trainen met jouw eigen Personal Trainer.
  • Toch professioneel sporten en meer tijd kunnen over houden.
  • Betaalbaar en goedkoper dan een Personal Trainer in de Sportschool.
  • Bij goede weersomstandigheden de mogelijkheid om lekker buiten te trainen.

JA IK WIL GRAAG EEN GRATIS INTAKE GESPREK!

Wil jij 30 procent effectiever trainen. En wil jij echt resultaten! Neem dan vandaag nog even contact met mij op via één van onderstaande buttons. Dan plannen we samen een Intake gesprek in. En dit is natuurlijk een kennismaking, dus geheel vrijblijvend en kosteloos!

UW PERSONAL TRAINER

Oprichter en Eigenaar

Oprichter en Eigenaar

Joël Heijmans
Button

Connect met mij!

IK KOM GRAAG BIJ U LANGS OP LOCATIE!