TRX SUSPENSION TRAINING

DE ULTIEME BODYWEIGHT WORKOUT VOOR IEDEREEN OP ELK NIVEAU

TRX Suspension Training

  • 08:00 AM - 18:00 PM
  • Tijden zijn bespreekbaar
  • Trainer: Joël HeijmansWanneer je al meerdere artikelen op deze website hebt gelezen. Dan weet je al meer over trainingen op basis van je eigen lichaamsgewicht. Maar zal je na alle waarschijnlijkheid nog nooit hebben gehoord van TRX Trainingen. Dit soort trainingen vallen zeker ook onder de categorie Bodyweight Workouts. En worden ook wel suspension workouts/trainingen genoemd.WAT ZIJN TRX WORKOUTS

Bij TRX workouts maak je gebruik van een z.g.n. suspension trainingskit. De originele suspension trainer is door een marinier uitgevonden. Hij zocht naar een simpel draagbaar systeem. Waarmee hij overal en elke spiergroep kon gaan trainen. En dat is zeker gelukt met de TRX suspension trainingskit.

Hij noemde dit de fitness apparaat de TRX trainer wat staat voor Total Resistant Exercise. De originele TRX is vrij prijzig. En ikwel zeggen dat ik één van de eerste in Nederland was, die dit apparaat in huis gehaald had. En ik train er tot de dag van vandaag nog mee.

Inmiddels zijn er meerdere suspension trainers beschikbaar. Die vooral wat betaalbaarder zijn geworden. Waardoor iedereen dit soort trainingen lekker vanuit huis kunnen gaan uitvoeren.

Het apparaat is draagbaar en overal mee te nemen. Dus wanneer jij op vakantie gaat. Neem je de suspension trainer gewoon lekker mee. En kan je waar en wanneer jij dat wilt gaan trainen.

 

MAAR WAT IS DAN EEN SUSPENSION TRAINER?


Wanneer je bovenstaande video bekijkt, zie je dat de TRX eigenlijk een paar textiel banden zijn met een paar simpele hansvaten. Meer niet..... Maar dit neemt niet weg dat je hiermee super lekker mee kunt gaan trainen.

Voor mij persoonlijk is dit de ideale workout. En gebruik je juist het lichaamsgewicht om iedere oefeningen zwaarder te kunnen maken. Eigenlijk moet je het eens gewoon een keer doen. En zelf ervaren wat een TRX Workout nu exact inhoud!

Veel sportscholen hebben op dit moment wel meerdere Suspension Trainers hangen. Dus wanneer je een abonnement op de sportschool hebt, dan kan je hier zeker gebruik van gaan maken. In de Top Sport gebruiken vele Top Sporters ook de suspension trainer. En zeker wanneer zij op reis zijn. Om net nog even snel een goede workout te kunnen gaan uitvoeren.

 

ZELF EEN SUSPENSION TRAINER AANSCHAFFEN


Zoals ik al zij in vele sportscholen hangen er meerdere suspension trainers. Maar dit product is juist uitgevonden voor mensen die niet gebonden zijn aan een sportschool. En juist lekker thuis, in een hotel kamer of gewoon buiten kunnen gaan trainen. Dus mijn advies wanneer jij de vrijheid wilt hebben om te gaan trainen waar en wanneer jij dat wilt. Schaf dan vandaag nog een suspension trainer aan. En ga zelf ook lekker aan de slag met dit fantastisch fitness product!

 

SUSPENSION WORKOUT DE ULTIEME BWW WORKOUT


In mijn ogen zijn de TRX Suspension trainingen de ultieme bodyweight workouts. Dit heeft als reden dat wanneer je al bekend bent met workouts op basis van je eigen lichaamsgewicht. Je nog betere workouts zult gaan ontwikkelen met de Suspension trainer.

Meestal krijg je bij de aanschaf van dit apparaat een DVD met oefeningen. En kan je direct al aan de slag. Dus je kan direct beginnen! Maar ik moet er wel bij zeggen, dat een TRX training echt wel goed uitgevoerd dient te worden. En je dit zeker in het begin met begeleiding zal moeten gaan uitvoeren. Wil jij een stukje persoonlijke begeleiding met de TRX? Scroll dan direct naar beneden.

Oke, Maar waarom zijn de Suspension workouts dan zo effectief? De reden is simpel. Wanneer je een serie oefeningen hebt afgerond, dan voel je direct het verschil. Dit komt met name door de variatie aan oefeningen. Vele reguliere oefeningen zoals een push up.. Kunnen ook worden uitgevoerd met een suspension trainer. Maar zijn dan totaal niet vergelijkbaar met elkaar.

De suspension trainer is zoals al gezegd een paar textiel banden met een paar hansvaten. Wanneer je daar letterlijk in gaat hangen en een push up uitvoert. Dan moet je zo dus veel meer spieren aanspreken om je balans te kunnen behouden.

Je zult dan begrijpen dat je op deze manier nog intensiever aan het trainen bent. Dan wanneer je alléén met reguliere bodyweight workouts werkt.

 

JA IK WIL EEN BEETJE HULP MET EEN TRX TRAINING


Zoals al gezegd is het trainen met een suspension trainer een ideale bodyweight workout. Maar dit betekent wel dat je deze oefeningen op een goede en correcte manier moet gaan uitvoeren. Wanneer je dit niet doet, is de kans groot dat je geblesseerd zult kunnen gaan raken. Daarom is het verstandig om in de begin fase een Personal Coach in te schakelen.

Gelukkig ben je op deze website terecht gekomen. En kan ik jou , als Personal Coach zeker op weg gaan helpen met de suspension trainer. En zal ik jou ook leren hoe jij het maximale uit je workouts zal kunnen gaan halen. Natuurlijk let ik daarbij goed op techniek. Waardoor je minder snel geblesseerd zult gaan raken. En leer ik jou op de juiste manier dit geweldig fitness apparaat functioneel en effectief te gebruiken.

 

INTERESSE IN EEN GRATIS TRX WORKOUT?


Neem dan vandaag even contact met mij op via één van onderstaande buttons. Dan plan ik direct een gratis training en een intake in. En kunnen we samen effectief aan de slag gaan met de suspension trainer.

UW TRX PERSONAL TRAINER

Oprichter en Eigenaar

Oprichter en Eigenaar

Joël Heijmans
Button

Connect met mij!

TRAININGEN MOGELIJK IN UTRECHT, MAARSSEN, OP BUUREN, LEIDSCHE RIJN, VLEUTEN EN BREUKELEN