Personal Trainer Maarssen

UW EIGEN PERSONAL TRAINER AAN HUIS VOOR EEN BETAALBARE PRIJS!

event-details

Personal Trainer in Maarssen

  • Tijden en dagen in overleg
  • Maarssen, Maarssenbroek en Lage Weide
  • Trainer: Joël Heijmans


Zoek jij een beetje hulp, hoe ook jij een gezondere lifestyle kan gaan ontwikkelen? Of zoek je soms hulp voor een strakker en of slanker lichaam? Maak dan kennis met uw eigen Personal Trainer aan Huis.


TRAIN MINIMAAL 30% EFFECTIEVER MET UW EIGEN PERSONAL TRAINER AAN HUIS!

Wist jij dat je samen met een Personal Trainer, jouw doelstellingen 30% sneller kan gaan bereiken. Dan wanneer je dit alléén zult gaan doen?

Je zult begrijpen dat wanneer jij zelf aan de slag gaat met verschillende workouts en voedingsadviezen. De kans aanwezig kan zijn dat je geblesseerd raakt, of dat die geweldige voedingsadviezen voor jouw lichaam, helemaal niet zo goed werken. En je zo dus eigenlijk alles voor niets doet. Herkenbaar?

Met uw eigen Personal Trainer zullen blessures minder snel op de loer liggen. En kan hij of zij, je zelfs op de juiste manier laten trainen indien je licht geblesseerd bent. Elke oefening word samen met jouw tot in de puntjes uitgelegd en uitgevoerd voor een optimaal resultaat!

Verder zal de Personal Trainer jou een voedingsplan op maat gaan aanbieden. Wat speciaal en alléén voor jouw lichaam is ontwikkeld. Waardoor dit plan echt, het laatste voedingsadvies zal zijn. Voor een slanker, fitter en vitaler leven.

Wanneer jij dit plan ook nog eens combineert met een aantal sport momenten per week. Zal er dus een volledige transformatie plan voor jou gaan klaar liggen. Waarmee jij maximaal resultaat zult kunnen gaan behalen!


OKE,  WAT KUNNEN WIJ DAN VOOR JOU GAAN BETEKENEN!

Wat geweldig dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Dit is de eerste en gelijk de belangrijkste stap om op een effectieve manier al jouw mogelijke sport en of voedingsdoelstellingen, eindelijk eens echt te kunnen gaan realiseren.

Maar ik moet mij eerst natuurlijk even voorstellen! Hallo, mijn naam is Joël Heijmans en ik ben alweer 5 jaar actief als Personal Trainer bij u in de buurt!

In deze periode heb al veel mensen mogen begeleiden naar een strakker, fitter en of gezonder lichaam. En vind het super dat ik nog steeds elke dag mijn vak kan blijven beoefenen. En ik veel mensen gelukkig heb kunnen maken met al hun behaalde (sport) doelstellingen.

Natuurlijk ben jij op deze pagina terecht gekomen, omdat jij op zoek bent naar een personal trainer in de buurt. Dan heb ik goed nieuws voor je, want ik kom namelijk direct bij u aan huis. Dus niet meer uren spenderen om naar een sportschool te gaan, om even te kunnen gaan sporten. Interesse, lees dan snel even verder!
 

UW EIGEN PERSONAL TRAINER AAN HUIS

In de afgelopen jaren dat ik werkzaam ben als Personal Trainer, merkte ik op dat mijn cliënten het fijner vinden om vanuit huis te gaan sporten. Dit scheelt hen niet alléén een hoop tijd. Maar hebben zij op deze manier, veel minder afleidingen dan dat zij bijvoorbeeld in de sportschool trainen.

Ook sporten we vaker buitenshuis dan binnenshuis. Wat zeker als positief word ervaren! Natuurlijk (indien nodig) neem ik alle benodigde attributen voor je mee. En kunnen we samen aan de slag om al jouw mogeljke doelstellingen te kunnen gaan realiseren.


WAAROM UW EIGEN PERSONAL TRAINER AAN HUIS

  • Voedingsplan volledig afgestemd op jouw behoeften.
  • 30% effectiever trainen, dan wanneer je zelf aan de slag gaat.
  • Goed en professioneel sporten. En vooral meer tijd over houden.
  • Betaalbaar en goedkoper dan een Personal Trainer in de Sportschool.
  • Altijd de mogelijkheid om lekker buiten of gewoon lekker binnen te trainen.

JA IK WIL GRAAG EEN GRATIS INTAKE GESPREK!

Oké, wil jij nu eens echt efficiënter gaan trainen. Zodat jij nog betere resultaten zult gaan behalen, dan dat je ooit hebt behaalt? Neem dan vandaag nog contact met mij op via onderstaande buttons. Dan plannen we geheel vrijblijvend een Gratis Intake gesprek in!

UW PERSONAL TRAINER

Oprichter en Eigenaar

Oprichter en Eigenaar

Joël Heijmans
Button

Connect met mij!

IK KOM BIJ U LANGS IN MAARSSEN, MAARSSENBROEK OF LAGEWEIDE