Afslank Programma op Maat

WIJ HELPEN JOU MET GEMAK 2 - 8 KILO AF MET EN GEZOND VOEDINGSPATROON!

(Online) Dieet Programma

  • Tijden en dagen in overleg
  • Online of Face to Face
  • Uw Lifestyle Coach: Joël Heijmans
 
ONTDEK EEN SIMPEL TE VOLGEN METHODE VOOR GEWICHTSVERLIES!

Oké, een Dieet moet gemakkelijk zijn om te volgen en vooral ook simpel zijn om uit te houden en of te volgen! Daarbij zal een dieet ook toegankelijk en betaalbaar moeten zijn voor iedereen die dit wilt gaan volgen. En oh ja, inclusief een mogelijkheid om het welbekende Jo Jo effect voor eens en voor altijd te verbannen. Om zo voor de rest van je leven te kunnen gaan genieten van een slanker, gezonder en of fysiek sterker lichaam.

Ik hoor je al bijna denken “Dit klinkt bijna te mooi om waar te zijn”. Persoonlijk ben ik van mening dat dit voor veel mensen echt mogelijk kan zijn. En ja natuurlijk wanneer jij gezonder gaat eten, mag je best zo nu en dan een lekker stukje chocolade of een lekker koekje. Maar natuurlijk altijd met mate.

Het is juist niet erg om af en toe eens te zondigen zoals men dat zo vervelend noemt in alle diëten en internet websites. In veel diëten worden bijvoorbeeld ook brood en aardappelen verboden. Maar ook hier ben ik van mening dat dit soort koolhydraat houdende voedingsmiddelen, niet alléén de oorzaak zijn van meer gewicht of zelfs overgewicht!

In mijn (online) dieet methode presenteer ik bijvoorbeeld een heerlijke stamppot. Oké, het is zeker een speciale stamppot, die ik persoonlijk nog lekkerder vind dan een normale variant. Of wat dacht je van een oven heerlijke lasagne. Allemaal heerlijk smakelijke gerechten die aansluiten in een dagelijks voedingspatroon.

Natuurlijk zijn alle recepten in mijn dieet in een speciaal jasje gegoten. Dit om jou op gewicht te laten blijven. Of om juist jou gewicht te laten kwijtraken.

Diëten moet in mijn ogen vooral geen straf zijn maar juist een lifestyle. Mijn motto is dan ook “Niet diëten maar juist lekker gezond eten” En ja hoor ook met mijn dieet mag je met regelmaat gewoon brood. Alléén natuurlijk wel een goede volkoren variant. Maar daar leer ik je alles over.


WAT KAN IK PERSOONLIJK VOOR JOU GAAN BETEKENEN!

Ik als lifestyle en sport coach heb de afgelopen jaren veel kennis opgedaan zowel in de theorie dan wel in de praktijk betreffende voeding en gezondheid. Tevens heb ik mijn ervaringen uit de praktijk gecombineerd en aangepast, om zo een passend dieet voor iedereen te kunnen presenteren een aan te kunnen bieden. En met succes!

Mijn cliënten vinden mijn voedingsadviezen een genot om te bereiden. Maar vooral ook om te consumeren. En volgens vele, is het een voedingsschema/dieet schema zonder een naar onderbuik gevoel. Waarbij je bij elke hap moet gaan nadenken of dit wel verantwoord is.

Ik denk dan ook dat ik een unieke combinatie heb weten te ontwikkelen om iedereen die dat wil, te kunnen ondersteunen naar een slanker, gezonder en of strakker lichaam. And best of all, waar jij trots op kan zijn! Kortom de beste versie van jezelf!Ik gebruik hiervoor drie belangrijke peilers:

- Gezond Voedingspatroon
- Mentaal een goede voorbereiding
- Bodyweight Oefeningen


HET NUT VAN EEN GEZOND VOEDINGSPATROON!

We weten allemaal dat een gezond voedingspatroon bijdraagt aan een fysiek sterke gezondheid. En een perfecte basis is voor jouw lichaam, om zo minder vet op te kunnen slaan. Alléén veel mensen hebben geen idee wat ze eigenlijk verkeerd doen. Want zij komen juist gewicht aan in plaats dat ze juist op gewicht blijven of gewicht kwijtraken. Wist je dat het ook mogelijk kan zijn dat je juist te weinig eet?

Een gezond voedingspatroon is de eerste essentiële vereiste om de vetverbranding goed opgang te helpen. En vooral ook om de rest van je leven op gewicht te kunnen gaan blijven. Maar hierdoor zal je na alle waarschijnlijkheid, wel wat kleine veranderingen moeten gaan toepassen in jouw dagleijks voedingspatroon. Want ik ben van juist van mening dat je met kleine veranderingen al hele grote resultaten kunt gaan boeken.

Mijn mening over een gezond voedingspatroon (dieet) is toch echt, dat je gewoon lekker moet kunnen blijven eten. Zonder dat je speciale soepjes, eiwitbars of andere voedingssupplementen van een leverancier dient aan te schaffen. En dat je vooral gewoon naar een supermarkt kunt gaan, om alle voedingsmiddelen direct te kunnen gaan aanschaffen.

Geen dure Superfoods zoals Goji Bessen of andere producten. Waar je ook qua geld echt arm van kunt gaan worden. Ik bedoel Superfoods zijn nu éénmaal zeer prijzig. En nee ik schrijf de Superfoods echt niet af.

Geen bio vlees of andere dure producten. Maar ik zeg er wel bij dat dit wel een advies is. Maar ik weet dat de meerderheid van de mensen bio vlees en andere bio producten simpelweg gewoon nog te duur vinden. Dus bio hoeft niet maar mag wel!
Kortom alles wat ik adviseer is gewoon verkrijgbaar in de supermarkt en best of all, het is vooral een betaalbaar voedingsadvies. Waar je de vele kant en klaar maaltijden en of pakjes juist links laat liggen.


MENTAAL EEN GOEDE VOORBEREIDING

Ik ben ook van mening dat elke aanpassing in je leven mentaal goed voorbereid dient te worden. En zeker wanneer dit op een simpele maar doeltreffende manier gerealiseerd kan gaan worden. Natuurlijk wat ik al eerder zei, je zal een paar kleine aanpassingen moeten gaan doen. Om net even wat meer gewicht of vet kwijt te kunnen gaan raken op jouw lichaam.

Maar wanneer ik jouw deze adviezen geef, en jij staat er nog niet volledig achter. Dan starten we natuurlijk echt helemaal voor niets. En zal deze dieet methode voor jou zeker niet gaan werken. En ben je zo dus geen bal opgeschoten!

Daarom heb ik een uniek programma ontwikkeld dat voor iedereen op maat te maken is. Mijn dieet/voedingsadviezen zijn voor 85 – 90% van de mensen gewoon op een gemakkelijke manier uit te voeren. En zal je er zeker goede resultaten mee gaan behalen.

Zoals je nu zult begrijpen begeleid ik je ook een stukje mentaal voor. En geef ik je simpele tips mee, hoe ook jij de vele verleidingen kunt gaan weerstaan. En hoe jij weer op de juiste rails blijft rijden. Wanneer je er net even van af bent geglipt.

Kortom in mijn ogen is een mentale goede voorbereiding, en een gezond voedingspatroon. De twee belangrijkste peilers voor een optimale gewichtscontrole. En zal ik deze unieke combinatie ook aan jou gaan onderwijzen om jou voor de rest van je leven slank te kunnen laten blijven. En zo, jou nooit meer terug te laten vallen in het wel bekende Jo Jo effect.


BODYWEIGHT OEFENINGEN

Dit gedeelte van mijn aanpak is optioneel. En kan je altijd nog in een later stadium eventueel gaan oppakken. Maar dit neemt niet weg, dat ik dit gedeelte tijdens mijn adviezen, het liefst ook direct toepas. Om zo de vet verbranding nog sneller op gang te kunnen helpen. En jij nog sneller en goede resultaten zult gaan boeken.
We weten natuurlijk allemaal dat sporten één van de belangrijkste onderdelen is. Om nog sneller calorieën te kunnen gaan verbranden.

Over het algemeen maak ik gebruik van Bodyweight Oefeningen. Dit heeft als reden dat dit soort oefeningen in veel gevallen meer calorieën zullen gaan verbranden. Dan dat je bijvoorbeeld alléén maar een uur op de loopband staat in de sportschool.

Daarbij zijn deze oefeningen overal en direct uit te voeren. En kan je deze oefeningen ook nog eventueel thuis lekker oppakken. Woon jij in Maarssen, Utrecht, Leidsche Rijn, Vleuten, de Meern, Breukelen en of in Op Buuren. Dan kunnen we er ook nog voor kiezen, dat we samen lekker buiten gaan om te trainen. Dit om de motivatie nog hoger te houden.

Het voordeel hiervan is dat zeker er meer op techniek gelet gaat worden. Waardoor jouw training 30% effectiever zal gaan worden. Deze optie is optioneel maar zeker een aanrader om mee aan de slag te gaan!


INTERESSE OM SAMEN MET MIJ AAN DE SLAG TE GAAN?

Heb jij nou interesse gekregen in mijn methode. Vul dan onderstaand even jouw gegevens in. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met jou op!

Dan plannen we een gratis telefonisch consult in. Waarbij jij al jou mogelijke vragen direct aan mij kunt stellen. Zo kunnen we gaan bekijken, of ik wat voor jou kan gaan betekenen. Zodat we uiteindelijk samen kunnen gaan werken op weg naar dat strakker lichaam van jou!

UW LIFESTYLE COACH

Oprichter en Eigenaar

Oprichter en Eigenaar

Joël Heijmans
Button

Connect met mij!

JA, IK WIL GRAAG EEN TELEFONISCH INTAKE GESPREK!