Bootcamp in Op Buuren

TRAIN ELKE SPIERGROEP MET EEN GEWELDIGE BOOTCAMP TRAINING VLAK VOOR DE DEUR

Bootcamp in Op Buuren

 • 20:00 PM - 21:00 PM
 • Dinsdag
 • Trainer: Joël Heijmans
Ben jij opzoek naar een unieke trainingservaring, waarbij elke vezel en spier in jouw lichaam optimaal zal worden getraind. Of ben jij gewoon niet het type man/vrouw dat aan de gewichten gaat hangen in de sportschool?

Dan heb ik goed nieuws voor jou! Want elke dinsdagavond is er een heerlijke bootcamp training in het prachtige Op Buuren gemeente Stichtse Vecht.

 
WAT IS EEN BOOTCAMP TRAINING?

Bootcamp trainingen zijn eigenlijk al vroeg begonnen in het leger. In deze specifieke trainingen voor de toekomstige soldaten, werden simpele maar doeltreffende fitness oefeningen gebruikt. Dit om deze mannen en vrouwen in een zo'n kort mogelijke periode, sterk en fit te krijgen.

Het mooie is eigenlijk, dat er in deze specifieke trainingen geen dure fitness apparaten worden gebruikt. Maar juist gebruik gemaakt word van het eigen lichaamsgewicht. Je kunt dan denken aan push ups, sit ups, sprinten en vele andere oefeningen die het lichaam sterker kunnen gaan maken.

Ook worden er oefeningen gedaan die je samen met je collega cursisten kunt gaan uitvoeren. Of oefeningen die je juist in team verband kunt gaan uitvoeren. Dit om het zelfvertrouwen en team spirit te verhogen. En niet te vergeten, deze trainingen worden vooral in de buitenlucht uitgevoerd. En bijna altijd met je eigen lichaams-gewicht of die van een ander uitgevoerd.

Inmiddels zijn dit soort trainingen iets meer verfijnd door verschillende fitness trainers. En is er zo dus een nieuwe fitness trend ontstaan, wat Bootcamp is gaan heten.

 
WAT KAN JE GAAN VERWACHTEN IN EEN BOOTCAMP TRAINING?

Bootcamp trainingen zijn anders dan de trainingen in de sportschool. Je traint samen met een groep enthousiastelingen, die allen maar één doel voor ogen hebben. En dat is op een leuke en gezellige manier, fysiek en mentaal sterker te worden. Dus beslist geen bodybuilders lichamen ontwikkelen. Maar juist fysiek sterke lichamen, waarbij indien nodig de vetverbranding extra gestimuleerd zal gaan worden.

Verder is de straat, bos of park jouw sportschool. We maken gebruik van de bankjes in het park. Waar we push ups op kunnen gaan doen. Maar ook hekken, stoepranden en andere dingen die we kunnen vinden. Daarbij komen de regulieren oefeningen natuurlijk ook gewoon aan bod. Je kunt dan denken aan burpees, buikspier-oefeningen, sprint sessies. Of voor de mensen die dat graag willen hardloop sessies.

Kortom over het algemeen zijn Bootcamp Trainingen dan ook heel gevarieerd. En zal je niet vaak dezelfde lessen gaan krijgen.

 
WAAROM ZOU OOK JIJ KUNNEN GAAN STARTEN MET BOOTCAMP

In mijn artikel Voordelen Bootcamp zal ik wat dieper ingaan waarom een Bootcamp training zo geweldig is. Maar in het kort komt het erop neer, dat jij met het volgen van een Bootcamp Training:

 • Een beter uithoudingsvermogen zal gaan ontwikkelen.
 • Al jouw spieren in één keer getraind zullen gaan worden.
 • Ook de kleine omliggende spieren getraind zullen gaan worden
 • Indien van toepassing jij minder tot geen rugklachten meer zult hebben.
 • Indien van toepassing, beter vet zult gaan verbranden dan ooit tevoren.
 • Je een mogelijkheid hebt om een mooi en atletisch figuur te ontwikkelen.
 • Niet alléén fysiek maar juist mentaal ook sterker zult gaan worden.
And best of all. Je zal super gemotiveerd zijn om aan iedere training mee te kunnen doen. Omdat iedereen in de groep super gemotiveerd is. En wanneer je een goede Bootcamp Instructeur hebt. Hij jou ook goed kan blijven motiveren.

 
WAT ZIJN DE KOSTEN VAN EEN BOOTCAMP TRAINING?

Wanneer jij na het volgen van één of twee gratis proeflessen interesse hebt om verder te gaan. Dan heb je de keuze uit diverse pakketten. De Bootcamp Instructeur op locatie zal dit samen met je doornemen. En bekijken wat het beste bij jou past!

 
INTERESSE GEKREGEN OM SAMEN MET ONS TE KOMEN TRAINEN?

Woon jij in de wijk Op Buuren, Maarssen, Maarssenbroek of in de wijk (Oud) Zuilen in Utrecht. Kom dan eens langs voor een gratis proefles! Op dit moment verzorgen wij voor 24 actieve mensen, Bootcamp trainingen in deze prachtige wijk.

Er zijn nog een aantal vrije plekken beschikbaar! Dus geef je snel op voor een gratis proefles! Door op de knop Ja ik wil een Gratis Proefles te klikken. Of neem even telefonisch contact met mij op voor meer informatie!

 
WAAR EN WANNEER ZIJN ER BOOTCAMP TRAININGEN

DINSDAG AVOND
 • Waar: Plein Op Buuren
 • Tijd: 19:50 Verzamelen, Start om 20:00 - 21:00 (mannen)
 • Adres: J. Homan van der Heideplein

Ben jij die enthousiasteling dat elke vezel in zijn of haar lichaam wilt gaan trainen? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles Bootcamp in het prachtige Op Buuren.

Dit kan via de button "Ja Ik wil een Proefles" onderaan op deze website. Of bel even naar de Bootcamp Instructeur op locatie!

 
DEEL DIT ARTIKEL

Wellicht vinden andere mensen in jouw omgeving een Bootcamp training ook wel erg leuk. En kan jij misschien deze mensen ook op weg helpen naar een fysiek sterker en strakker lichaam. Deel dan dit artikel, dan help je niet alléén mij. Maar ook je vrienden kennissen en familie leden. Bedankt alvast!

UW BOOTCAMP TRAINER

Oprichter en Eigenaar

Oprichter en Eigenaar

Joël Heijmans
Button

Connect met mij!

LOCATIE J. HOMAN VAN DER HEIDEPLEIN