Bootcamp Maarssen

EEN UNIEK TRAININGSAANBOD VOOR DE BEGINNENDE OF GEVORDERDE SPORTER

BOOTCAMP MAARSSEN

  • Elke maandag, woensdag en zaterdag
  • Park Goudestein
  • Trainer: Joël Heijmans


Ben jij opzoek naar een uitdagende methode om fysiek en of mentaal sterker te worden. Of ben jij opzoek naar een methode om net even wat sneller gewicht te kunnen gaan verliezen?

Ontdek dan snel de leukste Bootcamp Trainingen in Maarssen dorp. Bootcamp trainingen zijn leuk effectief en gewoon heerlijk om te doen. Natuurlijk worden deze trainingen lekker buiten afgerond. En is Bootcamp in de fitness wereld een ware trend geworden.

Wil jij nu meer weten over dit soort trainingen en wat dit voor jou kan gaan betekenen. Lees dan even snel het artikel Bootcamp Informatie. Daarin vertel ik je alles over deze geweldige trainingsmethode.

 
WIE BEN IK, EN WAT KAN IK VOOR JOU GAAN BETEKENEN!

Hallo en welkom op deze site. Mijn naam is Joël Heijmans en ik verzorg al vele jaren diverse trainingen op het gebied van sport en fitheid. Daarbij help ik ook nog diverse mensen naar een strakker en of gezonder lichaam d.m.v. Personal Training aan Huis

Ik doe dit alles al vele jaren met heel veel passie en plezier! En mag ik zeker blij zijn dat ik tot de dag van vandaag, mijn vak nog mag uitvoeren. Tevens verzorg ik zoals je zult begrijpen, met regelmaat groepstrainingen. En coach ik daarbij de cursisten in mijn lessen ook vaak individueel. Om zo het maximale uit ieder persoon te kunnen halen tijdens de groepssessies. We zijn tenslotte allemaal anders, en hebben allemaal net even dat stukje persoonlijke begeleiding nodig.

Momenteel woon ik al weer bijna een 9 jaar in de gemeente Stichtse Vecht (Maarssen dorp). En ben ik met een leuke groep enthousiaste mensen actief, met verschillende Bootcamp trainingen in Maarssen Dorp.

 
INTERESSE IN EEN BOOTCAMP TRAINING?

Misschien aarzel je al een tijdje om lekker te gaan sporten. Of wil je gewoon niet, een jaar vast zitten aan een sportschool. Waar je toch niet al te vaak heen gaat. Of je bent gewoon die positieve enthousiasteling die toevallig op deze website terecht is gekomen, opzoek naar een heerlijke Bootcamp Training. En lekker buiten actief wilt gaan trainen.

Het maakt mij niet uit wat jouw reden is om te gaan starten met mijn Bootcamp Trainingen. Maar ik moet wel eerlijk met je zijn. Ik kan alléén van start gaan met elek groepstraining die ik verzorg, wanneer er minimaal 4 mensen per les aanwezig zullen zijn.

Op dit moment heb ik een aantal leuke diversiteit aan mensen weten op te bouwen, die de Bootcamp trainingen in Maarssen elke week komen volgen. En zijn er nog een aantal vrije plekken beschikbaar. En gaan de lessen dus bijna altijd gewoon door! Dus geef je snel op voor een gratis proefles!

 
WAT KAN JE GAAN VERWACHTEN!

Een Bootcamp Training verzorg ik uiteraard in groepsverband. En zal je met veel verschillende bodyweight oefeningen aan de slag gaan. Om zo jouw gehele lichaam in één uur optimaal te trainen.

Wanneer er getraind wordt in groepsverband, zal dit voor jou en jouw medecursisten een hoge motivatie boost geven. Maar wat ik nog belangrijker vind, is dat ik ook met regelmaat tijdens de groepslessen, iedereen individueel net even wat extra aandacht geef. Zodat er bijvoorbeeld goed op techniek gelet gaat worden. Hierdoor kan iedereen zowel ervaren, dan wel de onervaren sporter gewoon aansluiten in de groep. En zo lekker mee gaan doen!

Oké je hebt nu gelezen wat je zoal kunt gaan verwachten van mij. En kan ik je alléén nog maar aangeven dat de eerste les zo en zo een gratis proefles is. Zodat jij exact kunt ervaren, of dit echt wel wat voor jou is. En nee ik doe niet moeilijk wanneer je na de eerste les er nog niet uit bent. En je graag nog een tweede proefles wilt mee doen. Voordat je besluit om daadwerkelijk samen met ons te gaan starten.

 
WAAR EN WANNEER ZIJN ER BOOTCAMP TRAININGEN

MAANDAG

Waar: Gemeentehuis Goudestein
Tijd: 19:20 Verzamelen start om 19:30 - 20:30 (vrouwen)
Adres: Diependaalsedijk 19


WOENSDAG

Waar: Gemeentehuis Goudestein
Tijd: 08:40 verzamelen. Start om 08:45 - 09:45 (vrouwen)
Tijd: 19:50 verzamelen. Start om 20:00 - 21:00 (vrouwen en mannen)
Adres: Diependaalsedijk 19


ZATERDAG

Waar: Gemeentehuis Goudestein
Tijd: Binnenkort Beschikbaar!
Adres: Diependaalsedijk 19

 
WAT MOET IK AAN TIJDENS DE LESSEN?

Je zult begrijpen dat een spijkerbroek niet handig is om in te kunnen gaan trainen. En dat nieuwe dure kleding misschien ook wat teveel is. We trainen natuurlijk gewoon buiten. En we maken gebruik van alledaagse attributen. Waardoor de mogelijkheid bestaat dat je vies word. Dus mijn advies zorg voor lekker zit trainingskleding, wat gewoon vies mag worden.

Ook is het handig om een handdoek of yoga matje mee te nemen. En natuurlijk een bidon met water!
 

INTERESSE IN DE BOOTCAMP TRAININGEN?

Heb jij nu ook interesse gekregen om lekker met ons mee te sporten? Klik dan even op onderstaande button en meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles! Heb je nog meer inhoudelijke vragen dan kan je natuurlijk altijd even bellen naar onderstaand nummer!

UW BOOTCAMP TRAINER

Oprichter en Eigenaar

Oprichter en Eigenaar

Joël Heijmans
Button

Connect met mij!

LOCATIE DIEPENDAALSEDIJK 19