Business Bootcamp

  • 08:00 AM - 19:00 AM
  • Tijden zijn bespreekbaar
  • Trainer: Joël Heijmans

VERLAAG HET ZIEKTEVERZUIM EN VERHOOG DE WERKSFEER!

Volgens verschillende studies verlaagt u met het aanbieden van (meerdere) sport momenten voor uw werknemers, het ziekteverzuim aanzienlijk. En zal het ook kunnen gaan helpen om de samenwerking tussen uw werknemers te stimuleren. En  zelfs de positieve werksfeer op de werkvloer juist te gaan verhogen.


EEN NIET FITTE WERKNEMER IS SIMPELWEG VAKER ZIEK!

Uit vele cijfers en onderzoeken blijkt, dat veel van uw werknemers tussen de 18 – 67 jaar een zittend beroep heeft. Hierdoor bestaat de kans dat 40 procent van uw werknemers een verhoogd risico heeft, om sneller te maken te krijgen met gezondheidsklachten. Dit komt simpelweg omdat zij niet de tijd, of fut hebben om na het werk nog meer aan beweging te kunnen doen! En dit kan zeker een grote kostenpost gaan worden voor uw bedrijf.


WAT BETEKENT DIT VOOR U ALS WERKGEVER

Natuurlijk kunt u privématig niet over de schouder van uw werknemer meekijken. Maar u zult begrijpen dat wanneer uw werknemers geen tijd of fut hebben om na het werk nog te gaan sporten. U op langer termijn een probleem kunt gaan ondervinden met een groeiend ziekteverzuim of een langdurig arbeidsverzuim. Met alle kosten van dien. Ziekteverzuim kost u nu éénmaal veel geld.

Uit het onderzoek van het CBS in samenwerking met het RIVM (2015) blijkt dat een werknemers tussen de 18 en 65 jaar gemiddeld 10 uur per dag zittend doorbrengt. Waarvan een groot deel bij u op de werkvloer.


INVESTEER IN GEZONDE WERKNEMERS

U zult begrijpen dat het loont om te investeren in sport en beweging op de werkvloer voor veel van uw werknemers. Een gezonde werknemer levert namelijk een win-win situatie op voor zowel de werknemer als voor u als werkgever.

De werknemer voelt zich na het sporten fitter en lekkerder in zijn of haar vel. En zal hij /zij op de werkvloer beter gaan presteren door een verhoogd concentratie niveau.

Waardoor de werkdruk als vele malen minder kan worden ervaren. En zo dus het stress niveau, enorm zal worden gereduceerd.

And best of all.... de kosten voor ziekte en of langdurige arbeidsverzuim zal enorm gaan dalen.


PLAN VRIJBLIJVEND EEN GRATIS SPORTMOMENT IN.

Hallo mij naam is Joël Heijmans en eigenaar/personal trainer bij Bodyweight Workout.nl. Ik verzorg in de regio Utrecht, Maarssen, Op Buuren, Leidsche Rijn, Vleuten en Breukelen verschillende sportactiviteiten. Waaronder Bootcamp Trainingen.

Een Bootcamp Workout, is een fantastische training vorm dat voor iedereen toegankelijk is. En met mijn ruime ervaring op het gebied van sport en voeding. Weet ik als geen ander dat sporten goed is voor het gehele lichaam. En je met sport op elk front beter zal gaan presteren, en je minder stressvol en of ziek zal zijn. Dan wanneer je geen sport beoefent.

Mocht u iets meer willen weten over deze trainingsvorm. Lees dan even het artikel Bootcamp Informatie!


WAT KAN IK VOOR U GAAN BETEKENEN

Wilt u uw ziekteverzuim verlagen en uw werknemer beter later presteren op de werkvloer? Maak dan kennis met mijn Business Bootcamp programma. Of simpel gezegd Bootcamp voor bedrijven.

Dit is een op maat gemaakt sport programma speciaal voor bedrijven, om niet alléén de samenwerking van de werknemers te stimuleren. Maar ook de fitheid van uw werknemers enorm te doen laten toenemen.


HOE WERKT DIT PROGRAMMA DAN?

Wanneer u besluit om een samenwerking met ons aan te gaan. Zal een gecertificeerde trainer wekelijks een aantal van uw werknemers (op een vooraf afgesproken tijd) bij uw bedrijf op gaan halen. Om zo te gaan starten aan het FIT Programma business bootcamp.

Dit FIT Programma voor bedrijven bevat alle onderdelen om een gezond en fit lichaam te ontwikkelen voor uw werknemers. Inclusief vele voeding en sport adviezen. Na een aantal weken zal u al verschil gaan merken op de werkvloer OF zelfs met een lager ziekteverzuim. Wilt u meer inhoudelijk weten wat het fit programma inhoud. Lees dan snel even verder.


INTERESSE GEKREGEN OM HET ZIEKTEVERZUIM TE VERLAGEN?

Klik even op onderstaande button “Plan een Gratis Intake Gesprek in” en wij komen bij u langs om dit samen met u uit te werken. Het Fit programma is een kant en klaar product wat wij u kunnen aanbieden en is zeker een betaalbaren oplossing voor de zowel de kleine ondernemer met 5 -10 werknemers. Maar wij bieden ook ons hulp aan voor bedrijven met 10 – 100 werknemers of meer.

UW BOOTCAMP TRAINER

Oprichter en Eigenaar

Oprichter en Eigenaar

Joël Heijmans
Button

Connect met mij!

TRAININGEN MOGELIJK IN UTRECHT, MAARSSEN, OP BUUREN, LEIDSCHE RIJN, VLEUTEN EN BREUKELEN