Bootcamp Utrecht

Meld je nu aan voor een GRATIS Proefles. En kom samen met ons trainen in het Julianapark

Bootcamp in Utrecht

  • 10:00 AM - 11:00 AM
  • Iedere woensdag in het Julianapark
  • Trainer: Joël Heijmans

Wil jij heerlijk in de buitenlucht (met een paar andere super enthousiastelingen) aan jouw conditie gaan werken? Of wil jij juist op een leuke manier net even wat meer calorieen gaan verbranden.

Dan zijn de Bootcamp Trainingen van Bodyweight Workout.nl zeker wat voor jou!


WAT ZIJN BOOTCAMP TRAININGEN?

Bootcamp is een groepstraining in de buitenlucht. Waar je met name, met jouw eigen lichaamsgewicht aan de slag gaat. Je kunt dan denken aan squats, jumping jacks, push ups, sprints en natuurlijk ook gewoon even lekker joggen.

Er zijn natuurlijk nog heel veel andere/verschillende oefeningen die kunnen worden gedaan met het gebruik van het eigen lichaamsgewicht. Waardoor bootcamp trainngen op dit moment razend populair zijn.

Trainingen met het eigen lichaamsgewicht worden dan ook Bodyweight Workouts genoemd. En is zowel door de beginnende dan wel voor de gevorderde sporter bij ons gewoon te volgen.


WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DIT SOORT TRAININGEN?

Wil jij al jouw spieren in 60 minuten per training goed gaan trainen. Dat is Bootcamp zeker een optie voor jou. Tijdens een goede Bootcamp les, komen er beslist meerdere trainingsmethodes aan de orde. Waarbij jij elke spier en elke vezel zal gaan aanspreken. Waardoor jij er op langer termijn niet alléén fitter en sterker uit zal gaan zien. Maar ook mentaal sterker zal gaan worden, en je zelfs beter gaan voelen. Dan dat je ooit gedaan hebt.

In elke training sta jij met jouw medecursisten neutraal en zal iedereen op een professionele manier begeleid gaan worden.


WIE ZIJN WIJ, EN WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU GAAN BETEKENEN?

Bodyweight Workout.nl is de specialist op het gebied van trainingen op basis van het eigen lichaamsgewicht. Wij bieden onze diensten aan in de vorm van groepslessen (Bootcamp). Of individueel met Personal Trainingen aan Huis.

Wij verzorgen onze diensten in en om de stad Utrecht. En doen dit nu alweer een paar jaar met heel veel passie en plezier.


INTERESSE GEKREGEN IN EEN BOOTCAMP TRAINING?

Als organisatie zouden we graag willen gaan starten met het aanbieden van Bootcamp trainingen in Utrecht. Dit zouden we graag willen gaan aanbieden in het Julianapark. Natuurlijk het het niet voor niets een groepsles. En kunnen we alléén van start met een groep van 5 enthousiastelingen.

Dus mocht jij interesse hebben om ook van start te gaan met onze Bootcamp Trainingen. Meld je dan vandaag nog aan door op de button “Schrijf mij in op de wachtlijst” en vul uw gegevens in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

UW BOOTCAMP TRAINER

Oprichter en Eigenaar

Oprichter en Eigenaar

Joël Heijmans
Button

Connect met mij!

LOCATIE JULIANAPARK UTRECHT