Bootcamp Utrecht

Meld je aan voor een GRATIS Proefles. Volg onze lessen in Tuindorp of het in Julianapark

Bootcamp in Utrecht

  • Vrijdag om 20:30 - 21:30
  • Tuindorp en Julianapark (binnenkort)
  • Trainer: Joël Heijmans


Wil jij heerlijk in de buitenlucht (met een paar andere super enthousiastelingen) aan jouw conditie gaan werken? Of wil jij juist op een leuke manier net even wat meer calorieen gaan verbranden.

Dan zijn de Bootcamp Trainingen van Bodyweight Workout.nl zeker wat voor jou!


WAT ZIJN BOOTCAMP TRAININGEN?

Bootcamp is een groepstraining in de buitenlucht. Waar je met name, met jouw eigen lichaamsgewicht aan de slag zal gaan. Je kunt dan denken aan squats, jumping jacks, push ups, sprints en natuurlijk ook gewoon even lekker joggen.

Er zijn natuurlijk nog heel veel andere/verschillende oefeningen die kunnen worden gedaan met het gebruik van het eigen lichaamsgewicht. En worden er alledaagse dingen van de straat ook gebruikt als trainingsapparaat. Je kunt dan denken aan klimrekken, hekken en bankjes in het park. Kortom een geweldige workout met heel veel mogelijkheden. Hierdoor zijn de bootcamp trainngen razend populair in geheel Nederland.

Trainingen op basis van het eigen lichaamsgewicht worden ook wel Bodyweight Workouts genoemd. En is zowel door de beginnende dan wel voor de gevorderde sporter bij ons gewoon te volgen.


WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DIT SOORT TRAININGEN?

Wil jij al jouw spieren in 60 minuten per training goed gaan trainen. Dan is Bootcamp zeker een aanrader voor jou. Tijdens een goede Bootcamp les, komen er beslist meerdere trainingsmethodes aan de orde. Waarbij jij elke spier en elke vezel in jouw lichaam zal gaan aanspreken. Waardoor jij er op langer termijn niet alléén fitter en strakker uit zal gaan zien. Maar ook mentaal een super boost sterker krijgen, en zal je je in het algeheel zelfs beter gaan voelen dan dat je ooit gedaan hebt.

In elke training sta jij, met al jouw medecursisten lekker neutraal. En zal iedereen op een professionele manier begeleid gaan worden.


WIE ZIJN WIJ, EN WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU GAAN BETEKENEN?

Bodyweight Workout.nl is de specialist op het gebied van trainingen op basis van het eigen lichaamsgewicht. Wij bieden onze diensten dan ook aan in de vorm van groepslessen (Bootcamp). Of individueel met Personal Trainingen aan Huis.

Wij verzorgen onze diensten in en om de stad Utrecht. En doen dit nu alweer een paar jaar met heel veel passie en plezier.


WAT WILLEN WIJ JOU KUNNEN GAAN AANBIEDEN?

Als organisatie gaan zijn wij sinds kort van start gegaan met het aanbieden van onze Bootcamp trainingen in Utrecht. Dit verzorgen wij in de wijk Tuindorp. En zal na het succes in de andere wijken, zeker ook tot een van de vaste lessen gaan behoren.

Verder gaan wij het lesaanbod uitbreiden in het Julianapark in de wijk Zuilen. Op dit moment staan er twee enthousiastelingen te trappelen om van start te gaan. Maar wij kunnen alléén van start gaan met onze groeplessen wanneer we minimaal 5 enthousiastelingen hebben. Dus meld je bij interesse direct aan en plaats jezelf op de wachtlijst!


WAAR EN WANNEER ZIJN ER BOOTCAMP TRAININGEN


VRIJDAGEN TUINDORP

Waar: Speeltuin ter hoogte van de Naberlaan (zie google maps)
Tijd: 20:25 Verzamelen start om 20:30 - 21:30 (vrouwen en mannen)
Adres: Naberlaan 7


WOENSDAGEN ZUILEN (LET OP, DIT IS NOG GEEN ACTIEVE LES)

Schrijf je vandaag nog in op de wachtlijst zodat we snel van start kunnen gaan!
Waar: Julianapark (verzamelen bij de bult op het grote veld) (zie google maps)
Tijd: tussen 10:00 en 12:00 tijd volgt nog! (vrouwen en mannen)
Adres: Amsterdamsestraatweg ter hoogte van nummer 541

Let op: Plaats jezelf snel op de wachtlijst, want vol = vol!


INTERESSE GEKREGEN?

Heb jij interesse gekregen om mee te doen met één van onze Bootcamp Trainingen? Meld je dan vandaag nog aan door onderstaand op de button “Ik wil een gratis Proefles” te klikken, en vul jouw gegevens in. Wanneer u interesse heeft in de lessen in het Julianapark. Klik dan ook op dezelfde button en plaats jezelf op de wachtlijst.

Natuurlijk zullen wij zo spoedig mogelijk met je contact opnemen, om jou in te plannen en deel te kunnen laten nemen aan de GRATIS proefles.

UW BOOTCAMP TRAINER IN UTRECHT

Oprichter en Eigenaar

Oprichter en Eigenaar

Joël Heijmans
Button

Connect met mij!

LOCATIE TUINDORP

LOCATIE JULIANAPARK