Personal Trainer in Leidsche Rijn

WIJ VERZORGEN ONZE TRAININGEN AAN HUIS OF OP KANTOOR IN LEIDSCHE RIJN

Personal Trainer in Leidsche Rijn

Personal Trainer Leidsche Rijn

  • Tijden en dagen in overleg
  • Aan Huis of bij in de Buurt
  • Trainer: Joël HeijmansHallo, en wat goed dat je op deze pagina terecht bent gekomen. De eerste stap naar een gezonder strakker of slanker leven is gezet!

Mijn naam is Joël Heijmans, en ik begeleid inmiddels al 15 jaar met veel passie diverse mensen in sport en voeding. Door mijn ervaring en kennis, heb ik al vele mensen mogen helpen naar een strakker, fitter en of gezonder lichaam. Dus gefeliciteerd dat jij jouw eerste stap hebt gezet!

Natuurlijk ben jij op deze pagina terecht gekomen, omdat jij op zoek bent naar een Personal Trainer Leidsche Rijn. Nou dan heb ik een geweldig nieuws voor je. Want wij verzorgen Personal Trainingen aan Huis! Dus ook in Leidsche Rijn.

 

OKE, WAAROM VIND IK MIJN VAK ZO GELWELDIG!

Sport en Voeding is in mijn dagelijks leven de leidraad. Weeklijks verzorg ik meerdere trainingen, zoals Personal Trainingen en Bootcamp trainingen. Gelukkig behoor ik tot één van die mensen die deze passie, dagelijks mag overbrengen aan mensen zoals jij, met ieder hun eigen doelstellingen!

Natuurlijk sport ik zelf ook. Dit uiteraard om mijn eigen lichaam ook in top conditie te houden. En zorg ik, dat mijn kennis over voeding en sport altijd up to date blijft. 

Je kunt dan wel zeggen dat ik een sport fanaat in hard en nieren ben. Dus zoek jij een Personal Trainer bij jou in de buurt! Lees dan snel verder....

 

WAAROM ZOU IK JOU GOED KUNNEN GAAN BEGELEIDEN?

Een Personal trainer moet in mijn ogen goed naar zijn of haar cliënten luisteren. En goed aanvoelen wat hij/zij persoonlijk wil gaan bereiken.

Maar nog belangrijker... goed bekijken of zijn/haar doelstellingen fysiek en mentaal mogelijk zijn. Verder ben ik van mening dat een goede klik met elkaar hebben, zeker een vereiste is om met elkaar samen te werken!

 
Natuurlijk is humor tijdens de trainingen, een extra duwtje in de rug kunnen geven gewoon heel vanzelf sprekend.

 

Verder kan ik als jouw toekomstige personal trainer (indien nodig), jouw ook ondersteuning aanbieden in voeding en gezondheid. En maak ik speciaal op maat gemaakte voedingsplannen. Waarmee jij elk afslank of ieder ander fysiek doel zal kunnen gaan behalen!

Zoals je wellicht begrepen hebt, doen ik het net even iets anders dan de meeste Peronal trainers in jouw omgeving. Want ik geef mijn Personal Training sessies gewoon bij u thuis, op kantoor of lekker buiten bij jou in de wijk! 

Kortom ik ga veelzijdig te werk. Om ook jou op een professionele manier te kunnen gaan ondersteunen. Dit om al jouw mogelijke doelstellingen zo snel mogelijk te kunnen gaan realiseren!

 

TESTIMONIAL

"De trainingen zijn divers en afwisselend. De oefeningen zijn steeds afgestemd op mijn lichaam. Joël zorgt ervoor dat ik in elke training plezier heb. Ik ben zelfs in totaal 10 kilo kwijt. Dank je wel Joël"

Monique uit Utrecht

 

PLAN NU EEN GRATIS INTAKE GESPREK IN!

Wanneer jij interesse hebt in jouw eigen Personal Trainer, en jij opzoek bent naar een methode om conditioneel, fysiek sterker of slanker te worden. Dan kan ik jou daarbij goed gaan helpen!

Uiteraard is het van belang om elkaar eerst even wat beter te leren kennen. Dit kunnen wij doen, middels een GRATIS Intake van ongeveer 30 minuten. En ook hierbij kom ik gewoon aan huis of op kantoor!

In dit gesprek zou ik graag meer over jou willen weten. En wat eventueel jouw doelstellingen zullen zijn. Ik zal je dan ook gaan vertellen wat je van mij kunt gaan verwachten.

Wanneer het voor beiden goed voelt, plannen we de eerste afspraak in. En gaan we lekker aan de slag. Zo simpel is het.

 

WAT ZIJN DE PRIJZEN

Voor een goede prijs indicatie is het van belang om exact te weten wat jij precies wilt gaan bereiken. En hoe we dit op de juiste manier voor jou kunnen gaan realiseren.

In ons persoonlijk kennismakingsgesprek kan ik je exact vertellen wat je qua kosten zult gaan verwachten. En hoe lang wij de samenwerking voort zullen gaan zetten. Mocht je een indicatie willen van de reguliere prijzen, kijk dan even op de pagina Prijzen.

Oké, ben jij klaar voor stap 2. Neem dan vandaag nog contact met mij op via één van onderstaande buttons. We plannen dan gelijk een gratis intake gesprek in.

Tags - Personal Trainer, Personal Coaching

 

UW PERSONAL TRAINER

Oprichter en Eigenaar

Oprichter en Eigenaar

Joël Heijmans
Button

Connect met mij!

Ja, ik wil een gratis Intake gesprek!

IK KOM AAN HUIS OF OP KANTOOR IN HET PRACHTIGE LEIDSCHE RIJN