Personal Trainer Nieuwer Ter Aa

WIJ VERZORGEN ONZE TRAININGEN AAN HUIS IN NIEUWER TER AA!

event-details

Personal Trainer in Nieuwer Ter Aa

  • Tijden en dagen in overleg
  • Nieuwer Ter Aa, Loenen aan de Vecht, Nieuwersluis en Scheendijk
  • Trainer: Joël Heijmans


Zoek jij een beetje hulp, hoe ook jij een gezondere lifestyle kan gaan ontwikkelen? Of kan je juist meer hulp gebruiken voor een strakker en of slanker lichaam? Welkom bij Bodyweight Workout.nl en maak kennis met uw eigen Personal Trainer aan Huis.


TRAIN 30% EFFECTIEVER MET UW EIGEN PERSONAL TRAINER AAN HUIS

Wist jij dat je samen met een Personal Trainer, jouw doelstellingen 30% sneller kan gaan bereiken. Dan wanneer je dit alléén zou gaan doen?

Veel mensen gaan inmiddels zelf lekker aan de slag met de verschillende workouts en of de vele voedingsadviezen van vrienden, familie of juist online gevonden. Helaas te vaak met minder resultaat dan dat er verwacht was. En dan ontstaat er ook nog een kans dat er blessures op de loer liggen. Dit door het verkeerd uitvoeren van de verschillende oefeningen. En je zo dus eigenlijk een beetje alles voor niets aan het doen bent. En je steeeds minder gemotiveerd bent, om jouw lichaam te transformeren! Herkenbaar?

Met uw eigen Personal Trainer zullen blessures minder snel voorkomen. En kan hij of zij, jou elke training op de juiste manier aangepast laten uitvoeren. Ook wanneer jij licht geblesseerd bent. Elke oefening word samen met jouw tot in de puntjes uitgevoerd. Dit alles natuurlijk voor het beste resultaat!

Indien nodig zal de Personal Trainer jou ook een voedingsplan op maat kunnen gaan aanbieden. Wat speciaal en alléén voor jouw lichaam is opgesteld. Waardoor dit voedingsplan echt, maar dan ook echt het laatste voedingsadvies zal zijn dat je ooit nodig zal hebben. En nee je hoeft echt geen weken op een kale boterham of op wortels te gaan leven. Maar we doen dit alles natuurlijk voor jou slanker, fitter en vitaler leven!

Wanneer jij dit voedingsplan ook nog eens combineert met een aantal sport momenten per maand. Zal er dus een volledige transformatie plan voor jou klaar liggen. Waarmee jij nu echt maximaal resultaat zou kunnen behalen!.....It's your choice.....


OKE,  WAT KUNNEN WIJ ALS AANBIEDER DAN VOOR JOU GAAN BETEKENEN!

Allereerst Super dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Dit is de eerste en gelijk ook de belangrijkste stap om op een effectieve manier al jouw mogelijke sport en of fysieke doelstellingen, eindelijk eens echt te kunnen gaan realiseren.

Ik zal mij eerst even voorstellen! Mijn naam is Joël Heijmans oprichter van Bodyweight Workout. En ik ben alweer 6 jaar actief als Personal Trainer in de omgeving van Nieuwer Ter Aa of in en om Stichtse Vecht!

Ik heb al veel mensen mogen begeleiden naar een strakker, fitter en of gezonder lichaam. En heb ik inmiddels een team van specialisten weten op te bouwen. Om onze diensten verder te kunnen gaan uit breiden.

En geloof het of niet, ik vind het nog steeds geweldig dat ik elke dag mijn vak kan blijven uitoefenen. En ik veel mensen een stukje gelukkiger/bewuster heb weten te maken met al hun mogelijke behaalde (sport) doelstellingen.

Natuurlijk ben jij op deze pagina terecht gekomen, omdat jij ook op zoek bent naar een personal trainer bij jou in de buurt. Lees dan snel verder want ik heb goed nieuws voor je.... Wij komen namelijk direct bij jou aan huis. Dus niet meer uren spenderen om even naar een sportschool te gaan. Nee u bespaart juist tijd!

Interesse, lees dan snel even verder!
 

UW EIGEN PERSONAL TRAINER AAN HUIS

In de afgelopen jaren dat ik werkzaam ben als Personal Trainer, merkte ik op dat mijn cliënten het fijner vinden om vanuit hun eigen huis te gaan sporten. Dit scheelt hen niet alléén een hoop tijd. Maar zijn er op deze manier ook veel minder afleidingen, dan dat zij bijvoorbeeld in de sportschool trainen.

Ook sporten we meer buitenshuis dan binnenshuis. Wat zeker als positief word ervaren! Natuurlijk (indien nodig) neem wij alle benodigde fitness attributen voor je mee. Dus eigenlijk brengen we gewoon de sportschool naar jou toe. En gaan we samen aan de slag om al jouw mogeljke doelstellingen te kunnen gaan realiseren.


WAAROM UW EIGEN PERSONAL TRAINER AAN HUIS

  • Voedingsplan volledig afgestemd aan jouw behoeften.
  • 30% effectiever trainen, dan wanneer jij zelf aan de slag gaat.
  • Goed en professioneel sportbegeleiding. En meer tijd over houden.
  • Betaalbaar en goedkoper dan een Personal Trainer in de Sportschool.
  • Altijd de mogelijkheid om lekker buiten of gewoon lekker binnen te trainen.

JA IK WIL GRAAG EEN GRATIS INTAKE GESPREK!

Oké, wil jij nu eens echt efficiënt aan de slag gaan. En simpelweg betere resultaten gaan behalen, dan dat je ooit zelf hebt weten te behalen! Neem dan vandaag nog contact met ons op via onderstaand contact formulier of klik op één van onderstaande buttons.

Dan plannen we geheel vrijblijvend een Gratis Intake gesprek in. En kunnen wij kennis maken en jouw persoonlijke doelstellingen bespreken. En ons plan van aanpak presenteren!

UW PERSONAL TRAINER

Oprichter en Eigenaar

Oprichter en Eigenaar

Joël Heijmans
Button

Connect met mij!

Ja, ik wil een gratis Intake gesprek!

IK KOM BIJ U LANGS IN NIEUWER TER AA, LOENEN AAN DE VECHT, NIEUWERSLUIS of SCHEENDIJK