Ontdek een simpel te volgen methode om gewicht te verliezen!

Een Dieet moet gemakkelijk zijn om uit te houden! En vooral ook toegankelijk en betaalbaar zijn voor iedereen. Met daarbij een mogelijkheid om het welbekende Jo Jo effect voor eens en voor altijd te verbannen. Om zo voor de rest van je leven te kunnen gaan genieten van een slanker, gezonder en fysiek sterker lichaam.

Ik hoor je al bijna denken “Dit klinkt bijna te mooi om waar te zijn”. Persoonlijk ben ik van mening dat dit voor veel mensen echt mogelijk is. En ja natuurlijk wanneer jij gezonder gaat eten, mag je best zo nu en dan een lekker stukje chocolade of een koekje. Maar natuurlijk altijd met mate. Het is niet erg om af en toe te zondigen zoals men dat zo vervelend noemt. 

In veel diëten worden brood en aardappelen verboden. Maar ook hier ben ik van mening dat dit op een andere verantwoorde manier mee omgegaan kan worden. In mijn uniek afval programma presenteer ik bijvoorbeeld een heerlijke stamppot. Oké het is zeker een speciale stamppot die ik persoonlijk nog lekkerder vind dan een normale variant met aardappelen. Of wat dacht je van een heerlijke lasagne, allemaal gerechten die aansluiten bij de meeste mensen , die allen in een speciaal jasje zijn gegoten om jou op gewicht te laten blijven. Of om juist gewicht te laten kwijtraken. 

Diëten moet geen straf zijn maar een lifestyle. En ook in mijn dieet mag je met regelmaat gewoon brood. Alléén natuurlijk wel een goede volkoren variant. 

 

Wat kan ik persoonlijk voor jou gaan betekenen!

Ik als lifestyle coach heb de afgelopen jaren veel kennis opgedaan betreffende voeding en gezondheid. En heb deze kennis vooral opgedaan door vele uren studie. Tevens heb ik mijn ervaringen uit de praktijk gecombineerd of aangepast, om zo een passend dieet aanbod aan iedereen te kunnen presenteren. En met succes!

Mijn cliënten vinden mijn voedingsadviezen een genot om te bereiden. Maar vooral ook om op te consumeren. En volgens vele, is het een voedingsschema zonder een naar onderbuik gevoel. Waarbij je bij elke hap moet gaan nadenken of dit wel verantwoord is.

Ik denk dan ook dat ik een unieke combinatie heb weten te ontwikkelen om iedereen die dat wil. Kan en wil gaan ondersteunen naar een slanker, gezonder en of strakker lichaam. Waar jij trots op kan zijn! 

 

Ik gebruik hiervoor drie belangrijke peilers:

  • Gezond Voedingspatroon
  • Mentaal een goede voorbereiding
  • Bodyweight Oefeningen

 

Het nut van een Gezond voedingspatroon!

We weten allemaal dat een gezond voedingspatroon bijdraagt aan een fysiek sterke gezondheid. En een perfecte basis is voor jouw lichaam, om zo minder vet op te kunnen slaan. Alléén veel mensen hebben geen idee wat ze eigenlijk verkeerd doen. Want zij komen juist gewicht aan in plaats dat ze juist op gewicht blijven of gewicht kwijtraken.

Een gezond voedingspatroon is de eerste essentiële vereiste om de vetverbranding goed opgang te helpen. En vooral ook om de rest van je leven op gewicht te kunnen gaan blijven. Maar hierdoor zal je na alle waarschijnlijkheid, wel wat kleine veranderingen moeten gaan toepassen. Want ik ben van mening dat je met kleine veranderingen al hele grote resultaten kunt gaan boeken.

Mijn mening van een gezond voedingspatroon, is toch echt dat je gewoon lekker kunt blijven eten. Zonder dat je soepjes, eiwitbars of andere voedingssupplementen van een leverancier dient aan te schaffen. En dat je vooral gewoon naar een supermarkt kunt gaan, om alle producten direct te kunnen gaan aanschaffen. 

Geen dure Superfoods zoals Goji Bessen of andere producten. Waar je ook qua geld echt arm van kunt gaan worden. Ik bedoel Superfoods zijn nu éénmaal zeer prijzig. En nee ik schrijf de Superfoods echt niet af. 

Geen bio vlees of andere dure producten. Maar ik zeg er wel bij dat dit wel een advies is. Maar ik weet dat de meerderheid van de mensen bio vlees en andere bio producten simpelweg gewoon nog te duur vinden. Dus bio hoeft niet maar mag wel.

Kortom alles wat ik adviseer is gewoon verkrijgbaar in de supermarkt en best of all, het is vooral een betaalbaar voedingsadvies. Waar je de vele kant en klaar maaltijden en of pakjes juist links laat liggen.

 

Mentaal een goede voorbereiding

Ik ben ook van mening dat elke aanpassing in je leven mentaal goed voorbereid dient te worden. En zeker wanneer dit op een simpele maar doeltreffende manier gerealiseerd kan gaan worden. Natuurlijk wat ik al eerder zei, je zal een paar kleine aanpassingen moeten gaan doen. Om net even wat meer gewicht of vet kwijt te kunnen gaan raken op jouw lichaam. Maar wanneer ik jouw deze adviezen geef, en jij staat er nog niet volledig achter. Dan starten we echt helemaal voor niets. En zal het programma voor jou niet gaan werken. En ben je zo dus geen bal opgeschoten!

Daarom heb ik een uniek programma ontwikkeld (het 123 Afslankprogramma) dat voor iedereen op maat te maken is. Mijn voedingsadviezen zijn voor 85 – 90% van de mensen gewoon op een gemakkelijke manier uit te voeren. En zal je er zeker goede resultaten mee gaan boeken.

Zoals je nu zult begrijpen begeleid ik je ook een stukje mentaal voor. En geef ik je simpele tips mee hoe ook jij de vele verleidingen kunt gaan weerstaan. En hoe jij weer op de juiste rails blijft rijden. Wanneer je er net even van bent afgeglipt.

Kortom in mijn ogen is een mentaal een goede voorbereiding, en een gezond voedingspatroon. De twee belangrijkste peilers voor een optimale gewichtscontrole. En zal deze unieke combinatie ook jou gaan motiveren om voor de rest van je leven slank te kunnen blijven en zijn. Om zo nooit meer terug te kunnen vallen in het wel bekende Jo Jo effect.

 

Bodyweight Oefeningen.

Dit gedeelte van mijn aanpak is optioneel. En kan je altijd nog in een later stadium eventueel gaan oppakken. Maar dit neemt niet weg dat ik dit gedeelte tijdens mijn programma, het liefst ook direct meeneem in jou programma. Om zo de vetverbranding nog sneller op gang te kunnen helpen. En jij nog sneller en betere resultaten zult gaan boeken.

We weten allemaal dat sporten één van de belangrijkste onderdelen is. Om nog sneller calorieën te kunnen gaan verbranden. 

Over het algemeen maak ik gebruik van Bodyweight Oefeningen. Dit heeft als reden dat dit soort oefeningen in veel gevallen meer calorieën zullen gaan verbranden. Dan dat je bijvoorbeeld alléén maar een uur op de loopband staat in de sportschool. Daarbij zijn deze oefeningen overal en direct uit te voeren. En kan je deze oefeningen ook eventueel thuis lekker oppakken. Natuurlijk kunnen we er ook voor kiezen, dat we samen lekker buiten gaan trainen om de motivatie nog hoger te houden. Het voordeel hiervan is dat er meer op techniek gelet gaat worden. Waardoor jou training met 35% effectiever zal gaan worden.

 

Interesse om samen met mij aan je gewicht te werken?

Heb jij nou interesse in mijn dieet programma. Klik dan eerst even op 123 AfslankProgramma. En lees even alles aandachtig door. Daarna adviseer ik je om even contact met mij op te nemen. Dit kan je doen door Rechts bovenin deze website mijn contact gegevens even toe te voegen aan je mobiel. Neem even contact met mij op via de e-mail of telefoon. Dan plannen we alvast een eerste gratis telefonisch consult. Waarbij jij al jou vragen aan mij kunt stellen. En we zo kunnen gaan bekijken of ik wat voor jou kan gaan betekenen. En we samen kunnen gaan werken op weg naar dat strakker lichaam van jou!

Gratis Nieuwsbrief

Best Bekeken Artikelen