Ontdek wat Personal Coaching voor jou kan gaan betekenen!

Misschien heb je al even rond gekeken op mijn website. En heb jij interesse gekregen om op een goede en verantwoorde manier aan jouw lichaam te gaan werken. Maar weet je eigenlijk niet hoe jij dit op een juiste manier zal moeten gaan aanpakken. Of misschien ben jij al lekker bezig, maar haal jij niet al je persoonlijke doelstellingen. Of je traint je een ongeluk, maar je wilt maar niet afvallen. Oké dit zijn maar een paar kleine voorbeelden, waarom jij aan Personal Coaching zou kunnen gaan denken. En zal ik in dit artikel nog wat dieper in gaan waarom personal coaching ook voor jou een mogelijkheid kan gaan zijn. Om jezelf nog beter en sterker te kunnen gaan ontwikkelen.

 

Wat is Personal Coaching

Personal Coaching is een coaching traject op maat. En wanneer je samen met jou coach aan de slag zal gaan, is dit traject en de daarbij horende adviezen alléén en enkel voor jou ontworpen. Een goede coach kijkt naar wat jij kan en wat jij wilt gaan bereiken. Jij staat centraal en er zal beslist naar jouw wensen worden geluisterd.

Een coaching traject kan op vele verschillende manieren worden aangeboden. Je kunt dan denken aan telefonische coaching, online coaching en face to face coaching. Ik zal dit onderstaand even beter aan je uitleggen.

 

Telefonische Coaching

Ja je zult het al raden. Door middel van wekelijks contact momenten met jou Coach zal hij of zij jou adviezen gaan geven. Om zo jou verder te kunnen gaan helpen met jou doelstellingen. Wanneer jij nog vragen hebt, dan kan dit telefonisch besproken worden. En word je op deze manier van advies voorzien.

 

Online Coaching

Online coaching is tegenwoordig een slimme en effectieve keuze. Met de komst van Skype kan je namelijk beeld bellen met elkaar. En kan de Coach zo beter inschatten wat er voor jou mogelijk is. Hij of zij ziet jou letterlijk in beeld en kan voor jou zelfs oefeningen gaan voordoen. Of jij kan de oefeningen gaan voordoen, waarop de Coach jou indien nodig nog wat kan gaan bijsturen. Deze manier van coaching is ideaal wanneer je wat verder van elkaar woont. Of wanneer je al meerdere face tot face coaching momenten hebt gehad. En je eigenlijk al wat verder bent in het coaching traject.

 

Face to Face Coaching

Dit is en blijft nog altijd de beste methode om met een coach te kunnen gaan samenwerken. Hij of zij kan je direct helpen met alles. En heeft direct alles binnen handbereik om jou te kunnen gaan begeleiden. Je kunt samen met hem of haar bijvoorbeeld naar buiten gaan om te trainen. Of je haalt gewoon je eigen coach in huis, en ga je samen lekker aan de slag om het beste uit jou trainingen te kunnen gaan halen. Natuurlijk bestaat er ook een mogelijkheid om bij een coach langs te gaan. En bij hem of haar op locatie te trainen en of huidplooi metingen te verrichten. Kortom een coach in real life, is vooral gemakkelijker maar ook beter voor je techniek ontwikkeling in jouw trainingen. Hij of zij staat letterlijk voor je klaar.

 

Voedingsadviezen

Natuurlijk heeft een goede Sport Coach ook een portfolio aan voedingsadviezen en heerlijke recepten. In alle bovenstaande gevallen kunnen deze gepresenteerd worden. Dit door middel van e-mail, website of live bij jou aan de keukentafel. Of bij de Coach op locatie.

 

Welke eigenschappen dient een goede Sport Coach dan te hebben?

Allereerst moet een sport coach vakbekwaam zijn. En tot in detail elke oefening goed in Jip en Janneke taal kunnen uitleggen. Maar ook weten waarom je een oefening doet en voor welke spiergroepen deze oefening is. Verder is een goede sportcoach ook goed en gepassioneerd in de voeding en gezondheid. Dus ook in deze tak moet de coach vakbekwaam zijn. Hij moet wel weten welke voeding voor jou goed zal doen. En welke voeding juist niet!

Verder is het les geven (methodiek), en het en er voor kunnen zorgen dat mensen mentaal net iets verder gaan dan dat ze zichzelf kunnen voorstellen zeker ook van belang. Een coach moet jou gewoon een geweldige boost kunnen geven in zowel jou trainingen dan wel mentaal.

 

Oké, wat kan ik voor je gaan betekenen als Lifestyle Coach!

Zoals je als hebt begrepen in bovenstaande informatie. Moet een coach best wel gepassioneerd zijn. En dit goed kunnen overbrengen naar de klant. Ik ben van mening dat ik alle bovenstaande eigenschappen tot in de puntjes beheers. En ja ik ben nu eenmaal een vak fanaat.

Wil jij nu net dat ene duwtje in de rug. Of wil jij jou training naar een hoger niveau gaan tillen. Neem dan vandaag even contact met mij op voor meer informatie! Natuurlijk begeleid ik ook iedereen die daar behoefte aan heeft, naar een strakker en gezonder lichaam. En ook daar heb ik een unieke methode voor. Kortom ben jij bereid het beste uit jezelf te willen gaan halen. Neem dan vandaag nog even contact met mij op via de contact gegevens bovenaan deze pagina.

 

Deel dit artikel

Hoop dat dit weer een waardevol artikel voor je was. En als dit artikel waardevol voor je was. Like deze dan even via onderstaande buttons. Bedankt alvast!

Gratis Nieuwsbrief

Best Bekeken Artikelen