• +31651155921
 • info@bodyweightworkout.nl

  Bootcamp Maarssen een uniek trainingsaanbod!

  Ben jij opzoek naar een uitdagende methode om fysiek en of mentaal sterker te worden. Of ben jij opzoek naar een methode om net even wat sneller gewicht te kunnen gaan verliezen. Ontdek dan snel de nieuwe Bootcamp Trainingen in Maarssen.

  Bootcamp trainingen zijn leuk effectief en gewoon heerlijk om te doen. Over het algemeen worden dit soort trainingen lekker buiten uitgevoerd. En is Bootcamp een ware trend aan het worden, wat over komen waaien is uit het leger. Wil jij nu meer weten over dit soort trainingen en wat dit voor jou kan gaan betekenen. Lees dan even snel het artikel Bootcamp Informatie. Daarin vertel ik je alles over deze unieke trainingsmethode.

   

  Wie ben ik en wat kan ik voor jou gaan betekenen!

  Mijn naam is Joël Heijmans en ik verzorg al vele jaren diverse trainingen op het gebied van sport en fitheid. Daarbij help ik ook nog diverse mensen naar een strakker en gezonder lichaam door mijn simpel te volgen afslankprogramma. Daarbij geef ik met regelmaat Personal Training aan verschillende mensen. Dit alles doe ik al vele jaren met heel veel passie en plezier! En mag blij zijn dat ik tot de dag van vandaag nog mijn vak kan uitvoeren.

  Tevens verzorg ik ook met regelmaat verschillende groepstrainingen. En coach ik daarbij de cursisten in diverse groepslessen ook individueel. Om zo het maximale uit ieder persoon te kunnen halen tijdens de groepssessies. We zijn tenslotte allemaal anders, en hebben allemaal net even dat stukje persoonlijke begeleiding nodig.

  Momenteel woon ik al weer bijna een jaar in de gemeente Stichtse Vecht (Maarssen dorp). En ben ik met een leuke groep enthousiaste mensen actief, met verschillende Bootcamp trainingen in Maarssen Dorp.

   

  Interesse in een Bootcamp training?

  Misschien aarzel je al een tijdje om lekker te gaan sporten. Of wil je gewoon niet een jaar vast zitten aan een sportschool, waar je toch niet al te vaak heen gaat. Of je bent gewoon een positieve enthousiasteling die toevallig op deze website terecht is gekomen, opzoek naar een heerlijke Bootcamp Training. En lekker buiten actief wilt gaan trainen.

  Het maakt mij niet uit wat jouw reden is om te gaan starten met mijn Bootcamp Trainingen. Maar ik moet wel eerlijk met je zijn. Ik kan alléén van start gaan met deze groepstrainingen wanneer er minimaal 4 mensen per les aanwezig zijn. Op dit moment heb ik in totaal 57 actieve mensen die de Bootcamp trainingen in Maarssen volgen. En zijn er nog een aantal vrije plekken beschikbaar. Dus geef je snel op voor een gratis proefles!

   

  Wat kan je gaan verwachten!

  Een Bootcamp Training verzorg ik uiteraard in groepsverband. En zal je met veel verschillende bodyweight oefeningen aan de slag gaan. Om zo jouw lichaam in één uur optimaal te kunnen gaan trainen. Wanneer er getraind wordt in groepsverband, zal dit voor jou en jouw medecursisten een hoge motivatie boost geven. Maar wat ik nog belangrijker vind, is dat ik tijdens de groepslessen iedereen individueel extra aandacht geef. Zodat er bijvoorbeeld goed op techniek gelet kan gaan worden. Hierdoor kan iedereen zowel ervaren, dan wel onervaren sporters gewoon aansluiten in de groep. En lekker mee gaan doen!

  Oké je hebt nu gelezen wat je zoal kunt gaan verwachten van mij. En kan ik je alléén nog maar aangeven dat de eerste les zo en zo een proefles is. Zodat jij exact kunt ervaren of dit echt wel wat voor jou is. En nee ik doe niet moeilijk wanneer je na de eerste les er nog even niet uit bent. En je graag nog een tweede proefles wilt mee doen. Voordat je besluit om daadwerkelijk bij ons te gaan starten.

   

  Waar en wanneer zijn de Bootcamp trainingen!

  Elke Maandagavond

  • Waar: Gemeentehuis Goudestein
  • Tijd: 19:20 Verzamelen start om 19:30 - 20:30 (vrouwen)
  • Tijd: 20:35 Verzamelen Start om 20:45 - 21:45 Kickboxing Bootcamp (mannen)
  • Adres: Diependaalsedijk 19

  Elke Woensdagochtend en avond

  • Waar: Gemeentehuis Goudestein
  • Tijd: 08:40 verzamelen. Start om 08:45 - 09:45 (vrouwen)
  • Tijd: 19:50 verzamelen. Start om 20:00 - 21:00 (vrouwen)
  • Adres: Diependaalsedijk 19

  Elke Vrijdagochtend

  • Waar: Gemeentehuis Goudestein
  • Tijd: 08:50 verzamelen. Start 09:00 - 10:00 (vrouwen)
  • Let op: Dit is een nieuwe les. Wij zoeken dan ook nog 4 dames om met deze les van start te kunnen gaan!
  • Adres: Diependaalsedijk 19

  Elke Zaterdagochtend

  • Waar: Gemeentehuis Goudestein
  • Tijd: 08:50 verzamelen start om 09:00 - 10:00 (vrouwen)
  • Adres: Diependaalsedijk 19

   

  Wat moet ik aan tijdens de trainingen.

  Je zult begrijpen dat een spijkerbroek niet handig is om in te kunnen gaan trainen. En dat nieuwe dure kleding misschien ook wat teveel is. We trainen natuurlijk gewoon buiten. En we maken gebruik van alledaagse attributen. Waardoor de mogelijkheid bestaat dat je vies word. Dus mijn advies zorg voor lekker zit trainingskleding, wat gewoon vies mag worden.

   

  Interesse in de Bootcamp Trainingen?

  Heb jij nu ook interesse om lekker mee te doen? Stuur mij dan even een e-mail via mijn contact pagina, of neem even telefonisch contact met mij op 06-51155921. Heb je nog meer vragen over de wat de lessen inhoudelijk betekenen! Bekijk dan even de Voordelen Bootcamp om je nog beter te kunnen laten informeren!

  Gratis Nieuwsbrief

  Wie zijn wij

  Deze website is onderdeel van Dutchfellas Coachingsdiensten. De specialist op het gebied van Lifestyle Coaching, Sport coaching en Life Coaching. Iedereen een gezond en strakker lichaam. Dat is wat ik zou willen bereiken met mijn diensten.