Personal Trainer aan huis via Bodyweight Workout.nl

Personal Training aan Huis!

Heb jij een druk bestaan en kom je zo niet aan voldoende beweging? Of heb je simpelweg een andere belangrijke reden om niet naar de sportschool te gaan. Dan is een betaalbare Personal Trainer Inschakelen misschien wel de oplossing voor jou!
 
Sinds kort verzorgd Bodyweight Workout Personal Trainingen aan Huis, en met succes! Wij brengen namelijk de sportschool inclusief uw eigen personal trainer gewoon naar jouw woning. En ga jij samen wekelijks trainen voor een optimaal resultaat! En nee hoor..... deze service is echt niet duurder dan in de sportschool!
 

Wat zijn dan de voordelen om te gaan starten met een Personal Trainer!

Wist jij dat een ritje naar de Sportschool, je gemiddeld qua tijd, heen en terug al een half uur onderweg bent. En oh ja, jezelf eerst nog even omkleden. Om daarna nog lekker een uurtje actief te kunnen gaan sporten. Om vervolgens nog even onder de douche te stappen en jezelf nog een keer om te kleden. In dit geval ben je bijna twee en een half uur van je zuur verdiende tijd kwijt. Dit om alléén even lekker te kunnen gaan sporten in de sportschool!
 
Vele mensen (net als jij) hebben hier simpelweg de tijd niet meer voor. En zeker niet meer wanneer je een drukke baan of kinderen hebt. (Of misschien heb je wel gewoon een hekel aan de sportschool) Met al die opgepompte mensen en vleeskeuringen. 
 
Kortom genoeg redenen om te kiezen voor een meer persoonlijke aanpak met uw eigen Personal Trainer. Dit in je eigen comfort zone. Namelijk een eigen personal trainer die samen met jou thuis of buiten lekker aan de slag gaat. 
 
Mocht je met doelstellingen willen gaan werken. Door bijvoorbeeld te werken naar een beter streefgewicht of een slanker lichaam. Dan is een Personal Trainer zeker een aanrader. Hij of zij zal jouw eventueel verder op weg kunnen gaan helpen met een op maat gemaakt voedingsplan en verschillende trainingsschema's. Op deze manier train je samen met jouw Personal Trainer 20 tot 30% effectiever!
 

Voordelen van Personal Trainingen vanuit uw eigen woning.

  • In één uur een volledige workout verzorgd in of bij de woning.
  • Gerichter en efficiënter trainen met uw eigen Personal Trainer.
  • Geen lange wachtrijen bij de verschillende fitness apparaten.
  • Toch professioneel sporten en meer tijd kunnen over houden.
  • Bij goede weersomstandigheden de mogelijkheid om buiten te trainen.
  • Betaalbaar en goedkoper dan een Personal Trainer op de Sportschool.

 

Heb ik dan geen professioneel fitness apparatuur meer nodig?

De sportschool staat vol met dure fitness apparaten om mee te kunnen trainen. Maar wist je dat de meeste winst toch vaak uit workouts met dumbbells en of bodyweight oefeningen behaalt kan worden. Dit heeft als reden, dat veel fitness apparaten juist gericht zijn op één grote spiergroep. En vaak niet de ook belangrijke omliggende kleinere spiergroepen. Bodyweight oefeningen bijvoorbeeld, zorgen ervoor dat je bijna elke spiergroep in je lichaam gaat trainen. Zodat jij betere en snellere resultaten zult gaan bereiken. Jouw Personal Trainer kan je daar veel meer over uitleggen tijdens een GRATIS Training en Intake gesprek!
 
En natuurlijk wanneer je als een bodybuilder aan de slag wilt, is een sportschool met zijn diversiteit aan apparaten en gewichtsschijven een goede keuze. Maar wanneer jij kiest voor een strakker, fitter of gespierder lichaam. Dan zijn bodyweight oefeningen toch echt wel de eerste keuze!
 

Train je dan alléén nog maar met Bodyweight oefeningen?

Nee integendeel. Jouw Personal Trainer kan namelijk ook verschillende klein fitness spullen meenemen naar jouw training. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een Kettlebell of een TRX Suspension trainer. Kortom hij/zij brengt de sportschool gewoon letterlijk naar jou toe en ruimt deze ook weer op.
 

Interesse gekregen in uw eigen Fit Professional?

Boek dan vandaag nog, een GRATIS Training en Intake gesprek in met ons Personal Trainer. Dit kan je doen door vrijblijvend contact met ons op te nemen via het mobiele nummer 06-51155921 of via het contact formulier verder op deze pagina. Wij zullen dan binnen 24 uur contact op nemen. En de gratis training en intake met de Personal Trainer voor je in boeken. Na de training ga je samen bekijken of dit waar voor je is. En zullen eventuele doelstellingen samen jouw Personal Trainer worden uitgewerkt!

Gratis Nieuwsbrief

Best Bekeken Artikelen