Nieuw BBB Programma waarmee je 4 tot 6 kilo kunt gaan afvallen!

Wil jij minimaal 4 kilo gaan afvallen. En heb jij moeite om dit allemaal zelf te doen. Of is een personal trainer net even iets te duur! Waardoor jij simpelweg geen stok achter de deur hebt, en zo dus moeite hebt om te starten op weg naar een slanker lichaam?
 
Ontdek dan snel mijn BBB Programma voor lady's, die met een speciaal ontworpen methode net even wat extra kilootjes willen gaan afvallen. Maar wel de persoonlijke begeleiding ervaren van een echte Fit Professional! Interesse........ Lees dan snel even verder!
 

Wat is het BBB Programma van Bodyweight Workout!

Het BBB Programma is zoals wellicht bekend een Buik, Billen en Benen Fitness Programma. Wat speciaal is ontworpen om deze spiergroepen te trainen voor nog sneller gewichtsverlies. De term BBB is niet nieuw. Maar zegt exact waar de training voor staat. En waar aan gewerkt gaat worden wanneer je deze trainingen zou gaan volgen.
 
Door een gesprek met één van mijn cliënten kwam ik op het idee om een speciaal BBB Programma te schrijven voor de mensen die meer de focus willen hebben op gewichtsverlies. En daarbij persoonlijke ondersteuning willen hebben van een ervaren fitness coach. Maar die persoonlijke 1 op 1 begeleiding van een Fitness Trainer net even te duur vinden.
 

Hoe ziet het BBB Programma er dan uit?

Met mijn ervaring als fitness trainer in verschillende groepslessen weet ik dat de stap voor sommige mensen net iets te hoog is om mee te willen gaan doen aan bijvoorbeeld Bootcamp lessen. Of bij het aanbod groepslessen op een Sportschool.
 
Maar ik ben wel van mening dat trainen in groepsverband een ontzettende boost geeft voor jezelf maar ook voor je mede cursisten.
 
Ik heb dan ook bedacht om met een kleine groep dames (maximaal 4 deelnemers) een BBB Programma op te starten. Dit alléén en exclusief voor vrouwen die extra gewicht willen gaan verliezen. Zo is iedereen in de groep gelijk gestemd. En gaan we met zijn allen voor hetzelfde doel.
 
We gaan dan 4 weken lang elke week op de zaterdag ochtend een uur lang, lekker in de buitenlucht trainen. Met natuurlijk een heerlijke training gericht op gewichtsverlies.
 
Daarbij ontvangen de deelnemers voor 4 weken lang een voedingsadvies. Waarmee we snellere resultaten zullen gaan behalen. Want een strakker lijf begint toch echt in de keuken. En geloof mij je hoeft niet 4 weken op wortelen en komkommers te gaan leven. En ontvang je gewoon heerlijke dieet recepten waarbij je eigenlijk niet door hebt dat je aan het lijnen bent.
 
Verder ontvang je van mij ook nog 4 extra trainingen (van maximaal een half uur) die je gewoon lekker vanuit huis kunt gaan afronden. Dit alles netjes op video voor je opgenomen en uitgelegd. We gaan dan samen aan de slag in de comfort van je eigen woning.
 
Qua persoonlijke begeleiding voor de 6 dagen in de week die over zijn. Introduceren een speciaal aangemaakte groepsapp via whats app. Zodat we met elkaar kunnen gaan communiceren. Heb je vragen, stel deze dan in de groepsapp! En ik beantwoorde deze allemaal. Zo hebben de mede cursisten ook extra kennis indien nodig. En is jou vraag beantwoord. En natuurlijk hebben we tijdens de wekelijkse trainingen ook genoeg ruimte voor alle vragen.
 

Klinkt goed, wat zijn de kosten!

Doordat ik met een kleine groep enthousiastelingen wil gaan werken. En er veel persoonlijke aandacht is. Kost het BBB Programma slechts €25,- per week. En gaan we lekker met zijn allen 4 weken aan de slag. Allen met de juiste mind set en positieve instelling. Gemiddeld liggen de prijzen voor een personal training op € 60 euro excl.btw per sessie. Dus in mijn ogen een geweldige kans die je met beiden handen kunt gaan oppakken. Om op een leuke manier gewicht te kunnen gaan verliezen.
 

Hoe kan ik mij aanmelden en wanneer start het BBB Programma?

Aanmelden is simpel. Neem vandaag nog even contact met mij op door te bellen naar 06-51155921. Of stuur mij even een e-mail via het contact formulier.
 
Ik wil gaan starten vanaf 27 augustus. Op deze dag verzorg ik een gratis proefles en gaan we natuurlijk eerst met zijn allen even kennismaken. En een paar doelstellingen bespreken. Heb jij na de introductie les zoiets van, nee dit is niets voor mij.....geen probleem.
 
Maar heb jij zoiets van Yess... We gaan ervoor! Dan starten we op 03 September met het 4 weken BBB Utrecht Programma. Kortom meld je vandaag nog aan want vol = vol.
 

Waar zijn de BBB Trainingen?

Waar: Gemeentehuis Goudestein
Tijd: 09:50 verzamelen start om 10:00
Adres: Diependaalsedijk 19
 

De data's komen mij slecht uit!

Natuurlijk gaan we na een succes van de eerste 4 weken. Gewoon door met een nieuwe groep. Of wanneer je de eerste 4 weken met succes hebt afgerond kan je altijd weer instromen om het BBB programma opnieuw te volgen. Vol = Vol en laat via deze pagina weten wanneer we vol zijn en wanneer we weer opnieuw starten.
 

Nog even het BBB Programma in het kort:

  • 4 Uur Groepstraining incl. advies.
  • 4 Weken Voedingsadvies incl. recepten.
  • 4 Extra Workouts voor thuis op video.
  • 4 Weken Advies via de App. Voor al jou vragen.
  • 4 Uur een Personal Trainer beschikbaar.
  • Maximaal 4 deelnemers per Programma.
  • Doel 4 – 6 kilo gewichtsverlies in 4 weken.


Deel het BBB Programma via Facebook, Twitter of Google+

Deel dit artikel bijvoorbeeld met een vriendin, familie of kennis. Zo promoot je het BBB programma, en train je misschien wel samen met een bekende. Wat dit programma dan nog leuker en gezelliger maakt!

Gratis Nieuwsbrief

Best Bekeken Artikelen