Ben jij op zoek naar een personal trainer utrecht, Maarssen, Maarssenbroek, Oud Zuilen, Op Buuren

Op zoek naar een Personal Trainer in Utrecht - Maarssen

Hé hallo en leuk dat je even op deze pagina terecht bent gekomen. Mijn naam is Joël Heijmans en ben al aan aantal jaren met fitness, sport en voeding bezig. En heb al vele mensen mogen begeleiden naar een strakker, fitter en gezonder lichaam. Misschien ben jij op deze pagina terecht gekomen omdat jij op zoek bent naar een personal trainer in Maarssen, Maarssenbroek, Oud Zuilen of in Utrecht. Dan heb ik goed nieuws voor je, want ik heb wel een heel bijzonder voorstel voor je.
 

Waarom vind ik dit vak zo geweldig!

Sport en Voeding is in mijn dagelijks leven een echte passie. En ja ik ben één van die gelukkige mensen die deze passie mag overbrengen aan andere mensen. En doe dit dan ook al velen jaren met heel veel plezier. En natuurlijk sport ik zelf ook nog met regelmaat, om mijn lichaam in shape te houden. Ik geef daarbij ook nog diverse Bootcamp trainingen. En geef met regelmaat ook personal trainingen aan diverse mensen. Daarbij ben ik ook nog actief in de vechtsport. En geef ik daar ook nog les in. Kortom een sport fanaat in hard en nieren. Dus zoek jij een Personal Trainer in Utrecht en Omstreken. Lees dan snel verder....
 

Maar waarom zou je nu voor mij kunnen gaan kiezen?

In mijn ogen moet een goede personal trainer goed naar zijn of haar cliënten luisteren. En goed aanvoelen wat zijn cliënt wilt gaan bereiken. Maar nog belangrijker, wat hij of zij lichamelijk wel aan kan. En daarbij gaat het niet alléén om het fysieke gedeelte, maar juist ook mentaal. Ik bedoel misschien zijn je doelstellingen wel lager dan dat je lichamelijk kunt. Of juist andersom.....Misschien heb je wel te hoge verwachtingen.
 
Daarbij is een personal trainer sociaal en moet met bijna iedereen kunnen levelen. En probeert hij in jouw tempo, jouw doelstellingen te realiseren. En je net even dat extra duwtje in de rug te geven voor een nog sneller en beter resultaat.
 
Uiteraard moet de personal trainer genoeg weten over voeding en de oefeningen die hij zijn cliënten laat doen. Waarom doe je een bepaalde oefening en hoe voer je deze correct uit. Waarom geeft hij jou (indien nodig) een speciaal voedingsplan. En weet hij genoeg over voeding om jou van gedegen advies te kunnen voorzien.
 
Verder vind ik het belangrijk dat de Personal Training sessies indien gewenst bij de cliënt thuis, op kantoor of bij de Personal trainer op locatie kan worden uitgevoerd. Maar ook lekker buiten behoort zeker tot de mogelijkheden.
 
In bovenstaande praat ik voornamelijk hoe een personal trainer in mijn ogen zou moeten functioneren, als ik zelf een personal trainer zou gaan inschakelen. En ben dan ook van mening dat ik van bovenstaande kenmerken en eisen alles tot in de puntjes beheers. Je wilt tenslotte waar voor je geld.
 
 

"Joël heeft mij nieuwe inzichten gegeven in mijn trainingen. Maar vooral ook meegegeven dat je niet uren meer in de sportschool actief hoeft te zijn, om een volwaardige training te kunnen gaan realiseren. Ik heb nu meer tijd voor mijn gezin. En heb meer bereikt dan toen ik nog in de sportschool trainde. Dank je wel Joël"      Mariska uit Utrecht

 

Wat ben ik vooral niet!

Ik ben geen Drill master die een blinddoek op heeft en letterlijk volgens het boekje werkt. En er totaal geen ruimte is voor de cliënt om zijn of haar doelen aan te geven. Ik bedoel ik kan honderd keer tegen je zeggen dat je die reep chocolade niet moet eten. Maar wanneer jij dit wel wilt en doet dan, moet je dat natuurlijk helemaal zelf weten. Ik ben van mening dat je zo nu en dan best eens jezelf bent mag verwennen. We zijn tenslotte mensen en geen robots.
 

Oké, je hebt interesse gekregen in Personal Trainingen!

Wanneer jij interesse hebt in mijn werk als Personal Trainer, en jij opzoek bent naar een unieke methode om conditioneel of fysiek sterker te worden. Of wanneer jij net wat overtollig gewicht wilt kwijt raken. Dan kan ik je daarbij goed gaan ondersteunen. En kan je geheel vrijblijvend met mij contact opnemen.
 
Natuurlijk vind ik het eerst belangrijk dat we elkaar even leren kennen. Dit doen we in een persoonlijk gratis kennismakingsgesprek van ongeveer een kleine 15 minuten. Waarin ik meer over jou zou willen weten en wat je eventuele doelstellingen zijn. En uiteraard wat je van mij kan gaan verwachten. Wanneer het voor beiden goed voelt, plannen we de eerste afspraak in. En gaan we lekker aan de slag. Zo simpel is het.
 

Wat zijn de prijzen en hoe kan jij contact met mij opnemen!

Helemaal super, dat je interesse hebt om te bekijken of wij samen kunnen gaan werken. Dit natuurlijk, om al jouw mogelijke doelstellingen te kunnen gaan realiseren. Voor een goede prijs indicatie is het eerst echt belangrijk om exact te weten wat jij precies wilt gaan bereiken. En hoe we dit op de juiste manier voor jou gaan invullen. 
 
In een persoonlijk kennismakingsgesprek kan ik je exact vertellen wat je qua kosten zult kunnen gaan verwachten. En hoe en hoe lang wij de samenwerking voort zullen gaan zetten. 
 
Oké start the Engine en neem vandaag nog contact met mij op, door te bellen naar 06-51155921. Of zend mij even een bericht via het contact formulier. We plannen dan gelijk een intake gesprek en eventueel een gratis training in. Vanuit daar kunnen we gaan bekijken of we samen kunnen gaan werken.
 
Tags - Personal Trainer Utrecht, Personal Coaching, Maarssen, Oud Zuilen, Vleuten
 

Gratis Nieuwsbrief

Best Bekeken Artikelen