Gegarandeerd gewichtsverlies!

Ontdek hoe ook jij 2 - 7 kilo aan gewicht kunt gaan kwijtraken.

123 Afslankprogramma

  • Tijden en dagen in overleg
  • In een straal van 25 km om Utrecht
  • Uw Lifestyle Coach: Joël Heijmans

EEN SIMPEL TE VOLGEN AFSLANK METHODE MET GEGARANDEERD SUCCES!

Hoe zou jij het vinden dat jij een afslankprogramma kan gaan volgen dat je met slechts drie stappen een beter en gezonder leven gaat krijgen en je ook nog zult gaan afvallen. En dat jij met deze unieke methode, ook nog eens meer vet zult gaan verbranden, dan dat je ooit eerder gedaan hebt. Klinkt te mooi om waar te zijn niet........


Oké ik snap goed dat mijn methode misschien iets te gemakkelijk in de oren klinkt. En ik jou de indruk geef dat dit alles makkelijk te realiseren is. En dat is zeker waar! Ik ben er namelijk zelf van overtuigd (net als vele andere die dit programma hebben gevolgd) dat mijn dieetprogramma inderdaad gemakkelijk te volgen is.


Ik ben namelijk van mening dat een dieet geen dieet zou moeten zijn. En dat dit meer een lifestyle is, dan het volgen van een streng dieet. Ik eet al jaren op een manier waarmee ik geen grammetje aan kom. Maar vooral ook op een manier waarbij ik heerlijke kan gaan genieten van de lekkerste culinaire recepten. Ik kook en bereid alles lekker zelf. En koop gewoon alles in de supermarkt! Dus betaalbaar.......

 

WAAROM IS MIJN AFSLANKPROGRAMMA DAN GEMAKKELIJK TE VOLGEN?


Allereerst is het handig om te weten dat de suiker consumptie bewust of onbewust de laatste jaren met 200% is toegenomen. Wanneer je mijn artikel leest over “Maaltijdvervangers” dan zal je direct begrijpen wat ik bedoel. Vele mensen consumeren diverse kant en klaar maaltijden. Of koken elke dag met pakjes. Wat inhoudelijk betekent dat je onbewust al meer suikers tot je neemt, dan dat je eigenlijk echt zou willen. En begrijp mij niet verkeerd, veel mensen weten simpelweg niet beter.

 

OKE WAT IS DAN DE EERSTE STAP VAN JOUW AFSLANKPROGRAMMA!


In mijn ogen is Mentaal een goede voorbereiding zeker het halve werk! Je zult begrijpen wanneer jij op dezelfde voet doorgaat zoals je dit nu doet. Jij juist op langer termijn meer gewicht zult gaan aankomen dan dat je juist zult gaan afvallen.


Hierdoor zal je ook begrijpen dat jij kleine aanpassingen zal moeten gaan maken in jouw dagelijks leven, denkwijze of de manier van uitvoering. Dit om jouw manier van leven iets bij te kunnen sturen, zodat jij de weg naar een gezondere lifestyle beter kan gaan oppakken. En jij er op deze manier voor de volle honderd procent achter staat.


Dus je kunt wel zeggen dat mentaal een goede voorbereiding cruciaal is om jezelf te kunnen gaan transformeren in een slanker en (mentaal) gezonder geheel. En nee dit zijn geen psychologische gesprekken waar je helemaal wordt omgeturnd en jij jezelf niet meer kan zijn. Nee, juist met een paar simpele mentale aanpassingen zal jij groot succes kunnen gaan bereiken. En ik als jouw lifestyle coach sta altijd voor je klaar!

 

WAT ZIJN DAN DE TWEE VERVOLG STAPPEN IN HET DIEETPROGRAMMA?


Mijn tweede stap in mijn Afslankprogramma is, dat ik jou ga leren hoe jij beter en gezonder kan gaan kokkerellen. En nee geen uren in de keuken staan om een heerlijke hoofdmaaltijd op tafel te toveren. Nee gemiddeld gezien ben jij binnen een half uur klaar. En kan (indien nodig) het gehele gezin gewoon lekker mee eten. Wat weer een motivatie voor jezelf zal kunnen gaan zijn. En jij niet het gevoel zal hebben dat jij er alléén voor staat.


Natuurlijk zal jij een paar kleine aanpassingen moeten gaan maken in jouw voedingspatroon. Om zo je ideale gewicht te kunnen gaan bereiken. Maar geloof mij, dit zijn kleine baby stapjes die enorme resultaten zullen gaan opleveren.


De derde stap is optioneel. En daar bedoel ik mee dat dit niet perse voor iedereen is weggelegd. Maar waar ik zeker van weet, dat deze stap juist bij veel mensen meer succes zal gaan opleveren. Dan dat ze deze stap juist links laten liggen.


De derde stap is dan ook om iets meer te gaan bewegen. Wanneer je de 25e levensjaar voorbij bent, of je hebt één of meerdere zwangerschappen achter de rug. Dan weet je dat je niet het lichaam meer hebt van toen je 18 jaar jong was. Wanneer je de 25 bent gepasseerd, dan merk je dat je niet meer alles zomaar kunt gaan eten. En geloof mij, dit is vrij normaal. Want heel veel mensen kampen met hetzelfde probleem.


De derde stap is dan ook zeker van belang om nog beter overtollig vet te kunnen gaan verbranden. Want doordat jij meer gaat bewegen zal jouw hormoon huishouding beter op gang gaan komen. Om nog sneller en effectiever overtollig vet te kunnen gaan verbranden op jouw lichaam.


Ook in deze stap begeleid ik iedereen die dat nodig acht. Ik kan voor iedereen een training op maat maken. Ook wanneer je qua spieren en of gewrichten reguliere klachten hebt.


Met meer bewegen verbrand je simpelweg gewoon meer calorieën. En is dit dan ook één van de drie stappen die ik ook adviseer in mijn 123 Afslankprogramma. Het mooiste is dat jij al mijn trainingsadviezen gewoon vanuit huis kan gaan uitvoeren. Of samen met mij binnen of buitenshuis.

 

WAT IS HET 123 AFSLANKPROGRAMMA BESLIST NIET!


Persoonlijk houd ik niet van dure dieet producten of wonder pilletjes. Zoals vele dieet leveranciers jou proberen over te halen om dit soort dingen bij hun aan te schaffen. De bladen en tv commercials draaien met dit soort advertenties op volle toeren. En vele mensen proberen meerdere malen dit soort dingen uit. En helaas (vaak) zonder succes!


Het 123 Afslankprogramma is dan ook beslist geen Dieetprogramma waarbij je allemaal dure preparaten moet gaan aanschaffen. Ik adviseer in sommige gevallen misschien een betaalbare eiwitshake bij een leverancier waar ik totaal geen eigen belang heb. En dit is niet eens, om elke morgen alléén één shake te mogen gaan drinken en verder helemaal niets. Zoals vele andere diëten dit juist wel doen. Nee ik gebruik met name eiwitpoeder om bijvoorbeeld heerlijke chocolade eiwitrepen te kunnen maken. Of heerlijke verantwoorde muffins. En begrijp mij niet verkeerd, dit is volledig optioneel!

 


WAT KAN IK VOOR JOU GAAN BETEKENEN!


Voor mij als lifestyle coach is het van belang dat jij op een normale manier deze drie stappen gaat afronden. En wanneer jouw doel bereikt is, jij ook een gezondere lifestyle gaat behouden. Zodat jij nooit meer last zult gaan hebben van het vervelende Jo Jo effect. Zoals ze dit hedendaags zo mooi noemen. Maar ik kan natuurlijk wel begrijpen dat je misschien vragen over voeding hebt, of bijvoorbeeld exact wilt weten hoe een workout goed te kunnen gaan afronden. Of dat jij mentaal nog een extra duwtje in de rug nodig hebt. Of wat voor vraag je ook zult hebben, ik direct voor jou klaar sta! Je kunt dan wel zeggen dat jij een eigen Lifestyle Coach naast je hebt staan. Die indien nodig jou zal gaan helpen op de momenten dat jij dit nodig hebt. Hoe fijn is dit!

 


IK WIL MEER INFORMATIE


Natuurlijk begrijp ik dat je nog veel vragen zult hebben. Neem dan even contact met mij op wanneer dit het geval is. Of wanneer jij met mij samen wilt gaan werken. Dan kunnen we er altijd nog voor kiezen om een vrijblijvend intake gesprek in te plannen. Waarin ik jou alles vertel over mijn werkwijze! Natuurlijk ben jij ook belangrijk, en wil ik ook meer over jou weten. Waardoor jij op deze manier al jouw wensen en of doelstellingen aan mij kan gaan voorleggen. Om zo te kunnen gaan bekijken of we samen dit avontuur kunnen aangaan.


Interesse? Neem dan even contact met mij op via één van onderstaande buttons!

UW LIFESTYLE COACH

Oprichter en Eigenaar

Oprichter en Eigenaar

Joël Heijmans
Button

Connect met mij!